25.02.2017

Summerparty


Nå er det klart! Jeg skal på summerparty med Forever i sommer!
I januar og februar hadde kontoret vårt en challenge, og jeg klarte level 2 noen uker innen tidsfristen som var satt - det betyr at jeg får inngang, mat, transport og hotellweekend for 2 personer i forbindelse med et av årets største arrangementer - alt inkludert, påspandert av det jeg mener er verdens rauseste selskap! 
Det blir også fest, mingel, gode foredrag og jeg er helt sikker på at dette er opplevelser for livet!

Jeg har ikke vært heldig. Dette er noe jeg har jobbet hardt for å få til, og det er så gøy å se at man faktisk når de målene man setter seg. Med på turen har jeg invitert med meg min kusine som også er forhandler, og ser virkelig fram til en helt amazing helg  i Gøteborg ved kontoret vårt - slottet som dere ser på bildet over!

Vil du også få tilgang til gratis reiser, ta tak i helsen din, være en del av noe som er større enn deg selv eller få et økonomisk pusterom for deg og din familie? Jeg kan vise deg hvilke muligheter som ligger for deg.

Du vil få tilgang til unike kvalitetsprodukter fra din egen nettbutikk, du har mulighet til å hjelpe andre til å realisere sin drøm og tjene ekstra ved å selge varer. Med på laget har vi så utrolig mange som har gjort dette før oss, alt vi trenger å gjøre er å ta steg for steg i samme retning de allerede har gått. Hvor langt du vil gå bestemmer du selv, her er det ingen takhøyde, ingen drøm for stor eller for liten. Noen drømmer om millioninntekt, andre drømmer om å få råd til å ha vaskere hjemme en gang i uka.

KVil du vite mer så send meg en mail til stinelervik@gmail.com
Det er helt uforpliktende, og jeg forteller gladlig om min rolle, hva jeg gjør og hva som kreves
Kanskje du blir med allerede i august på Successdays i Oslo, eller kanskje vi sees på neste års Summerparty


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag