29.09.2016

Network Marketing
- En slags guide -


God morgen! I dag har jeg lyst til å dele noen tanker om Network Marketing for å avkrefte noen myter som jeg selv trodde på tidligere. Jeg har jobbet med dette i snart et år, og har derfor litt på hjertet. Håper du tar deg tid til å lese, både hvis du er nysgjerrig selv, eller kjenner noen som jobber med dette og du er selv skeptisk. Kanskje dette kan gi deg noen svar og at dere klarer å se at dette er en seriøs aktør på markedet.
Dette er en av verdens raskest voksende former for business, men også en av de mest misforståtte.

For å forklare hva Network Marketing er, må jeg først forklare hva det ikke er: et pyramidespill. Det er den første påstanden man får slengt i ansiktet når man starter. Første jeg spør om er hva de mener med Pyramidespill? Som regel vet man ikke en gang hva pyramide er! Pyramide er ulovlig og er kun forflytting av penger ved å verve flere personer til samme konsept uten noen salgbare produkter, tjenester, aksjer eller andre ytelser. De flytter bare penger oppover i pyramiden da nye deltagere må betale penger for å bli med. Igjen: ulovlig i Norge. Noen kaller MLM et "pyramide-liknende" selskap, men også den påstanden synes jeg de sliter med å forklare når jeg spør om sjefen deres tjener mer enn dem.

Så hvordan er det i din jobb - tjener sjefen din mer enn deg? Mest sannsynlig ja!
Slik er det med tradisjonell handel, men ulempen her er at det blir færre stillinger ledig jo lengre man kommer toppen. Man kan ikke ha 10 sjefer i en bedrift, for eksempel. Selv om mange ansatte hadde fortjent det for jobben de gjør. På grunn av begrensede stillinger er det også vanskelig med forfremmelse og mer lønn for å nå sine mål og man blir stående på samme plass i flere år.
I Forever velger du selv hvor mye du vil tjene ut fra egen arbeidsinnsats. Og det beste av alt er at alle stillinger er ledig

I forhold til tradisjonelt salg i butikk har network marketing langt færre ledd som inntektene skal fordeles på.
Fra produsent går produktet rett til oss forhandlere og ut til kunden. Som du kan se på bildet over vil du ved et tradisjonelt salg ha langt flere fordyrende mellomledd som alle skal ha en del av kaken.
Grossisten, selgerne, de som står for markedsføring som betaler reklame på tv, aviser, annonser osv, butikken med ansatte og sjefer er alle faktorer som fører til et fordyret produkt og fortjenesten fordeles på alle leddene. Med Forever så går overskuddet til forhandlerne selv, det er vi som står for markedsføringen, så hele 70% av overskuddet går tilbake til oss forhandlere, både i form av månedlige bonuser og andre incentives som Chairmans bonus, bilbonus og kvalifisering til luksusreiser

I Network marketing bruker vi anbefalinger som markedsføring. Vi bruker produktene, anbefaler de videre, og våre fornøyde kunder gjør det samme. Kunder som ikke er fullt så fornøyde med sine produkter får returnert de uåpnet, åpnet eller brukt opp med pengene tilbake innen 90 (!!) dager hos oss i Forever. Her er det nok store individuelle forskjeller avhengig av selskaper, og jeg har så langt ingen som kan måle seg med vår garanti. På grunn av vår fornøyd kundegaranti har vi ikke stor omsetting for at vi "lurer" kunder til å kjøpe produkter, det er rett og slett umulig. Og vi tjener penger kun ved omsetning av salg slik som en tradisjonell butikk gjør. Varer til innkjøpspris blir solgt til utsalgspris, og vi får et overskudd: 1+1=2, sant?

Konseptet Network Marketing har eksistert siden begynnelsen av 1940 årene, og Forever ble grunnlagt i Arizona, USA i 1978. Vi kan snart feire 40 år på markedet med positiv vekst fra dag 1! Vi har kontorer i over 150 land, og er nå representert i alle verdensdeler. Forever har vært i Skandinavia siden 1998 og er godkjent av Direktesalgsforbundet. Kontoret vårt utenfor Gøteborg i Sverige er også AAA rated, noe som innebærer at vi har en høy kredittvurdering med sterk økonomi, er veletablert, har ingen betalingsanmerkninger eller revisoranmerkninger. Vi har vært AAA rated siden 2003, altså i 13 år

Vi har blitt Skandinavias største MLM selskap på grunn av våre fornøyde kunder. Du kan sammenlikne det med når du har sett en bra film på kino, hatt en god opplevelse med kundeservice på en butikk, eller spist et godt måltid på en restaurant - du vil anbefale det til de du kjenner slik at de også får en god opplevelse. Du anbefaler positive opplevelser.


Fordelen er at alle som liker våre produkter kan selv gå inn som forhandlere og selge til sine venner og bekjente. I tillegg til overskuddet pr solgte vare får man også en bonus av omsettingen av sitt eget kjøp og av andre hvis man bygger team. Du tjener altså en liten prosentandel til de du har hjulpet igang og lært opp mot et aktivitetskrav selv også. Du kan ikke få 20 personer i ditt team, så sitter du å håver inn penger fra den jobben de gjør - det er ikke sånn. Du må selv være aktiv med salg for å få bonus fra de du har rekruttert. Får du inn en person som rekrutterer mer enn deg og hjelper andre i større grad til å nå sine mål vil personen lett gå forbi deg i Markedsplanen som er vårt bonussystem. Et meget rettferdig system. 
"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go toghether"

Det som vi tidligere anså som trygge arbeidsplasser er ikke fullt så trygge likevel, og vi må lære oss å tenke annerledes. Mange er skeptiske fordi det er nytt for mange, og vi er opplært til at det som høres for godt ut til å være sant, mest sannsynlig er det også. Det jeg falt for med Forever var at alt kunne forklares. Av alle spørsmålene jeg hadde rundt dette kunne jeg få svar som jeg skjønte - ingen hokus pokus - det slutta jeg å tro på i barneskolen. MLM er den mest foretrukne metoden blant kvinner til å bygge en selvstendig virksomhet med minimal risiko. Så mange som 82% av kvinner i USA som tjener $100,000 i året kommer fra slike selskaper. Og det er mange grunner til at folk ønsker å ta del av dette. Noen for å hjelpe andre, det kan være sosiale grunner, og følelsen av å være en del av noe større, at man velger hvem man vil jobbe med, får bedre økonomi, mer fritid, reiser og ser en større mulighet til selvrealisering enn i den jobben man har per i dag.


Jeg håper at du som leser dette og sitter igjen med noen spørsmål tar deg tid til å sende meg en mail eller legger igjen kommentar i feltet under. Du kan også være anonym hvis du ønsker det, så skal jeg svare deg på det du måtte lure på.
Network Marketing er en mulighet for deg til å supplere din inntekt i dag, eller bygge noe enda større og for å klare det, må du gjøre akkurat som de som tjener tusner og millioner på dette allerede.  Alle starter på samme plass og har samme krav for å komme til neste nivå i Markedsplanen. Og husk å ta med deg at vi liker ikke produktene fordi vi selger dem, vi selger den fordi vi liker dem.

Det tok litt tid før jeg skjønte hvilken mulighet jeg faktisk hadde sagt nei til i 2 år. Det var så mange andre selskaper som hadde skremt meg med dyre startbokser og hemmelige møter at jeg trodde Forever var det samme, men jeg tok meg tid til å undersøke nærmere for å bekrefte at det jeg trodde var sant, men fikk mildt sagt passet påskrevet.

Og en liten bønn til deg som kjenner noen som jobber med team marketing - ikke bli fornærmet om du blir spurt om å høre mer om dette når noen prøver å rekrutere deg. Vi tjener ikke penger på å verve deg inn som "medlem". Vi vil ha folk i teamet som også jobber for å oppnå sine drømmer og du ble ikke tilfeldigvis utvalgt, men fordi forhandleren mente du hadde noen gode kvaliteter som de ønsker i sitt team. Det er ikke for alle, så vær høflig tilbake.

Helt avslutningsvis vil jeg nevne noen fordeler som forhandler av Forever Living Products slik jeg ser det: 

♥ Produkter til innkjøpspris
♥ Personlig oppfølging
♥ Et solid team i ryggen
♥ Gratis opplæring
♥ Jeg kan jobbe når og hvor jeg vil
♥ Ingen krav til startboks
♥ Ingen skjulte gebyrer eller medlemsavgifter
♥ Angrefrist og 1 års returrett med 90% av pengene tilbake fra selskapet
♥ Ingen forpliktelser til kjøp av materiale eller andre dyre produkter
♥ Jeg kan slutte når som helst uten straff eller avgift
♥ Blir lønnet etter innsats
♥ Jeg bestemmer arbeidstiden selv

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer hvordan du kan komme igang med din business så send en mail til stinelervik@gmail.com 
Kanskje livet ditt blir totalforandret på noen år?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag