16.05.2016

Pinsen 2016

Hei, og riktig god 16.mai!
Er dere klare for den store dagen i morgen? Vi har akkurat kommet hjem fra en helg uten telefondekning og tv-signal så føler jeg har litt å ta igjen.

Pinsa vår ble tilbragt på denne hytten som ligger ca 4 km innover "hauuan" fra Arilds pappa. Den blir i hovedsak brukt til jakthytte, men vi var så heldige å få låne denne nå og jentene har vært i ekstase!
Vi har hatt masse tid til hverandre, bygd små båter som ble sjøsatt, kjørt sekshjuling, fisket ørret (fikk forresten 112 stk på garnet første dag!) badet i stampen, skutt med luftgevær, kjørt båt og vært med på tradisjon i Arilds familie - Tonningen rundt på pinseaften, med bygging av sandslott og grilling av pølser på stranda. Høydepunktene har vært mange og jeg tror nok jentene kommer til å snakke om dette i lang tid fremover:


Jentene kunne godt tenkt seg å vært flere dager, og selv om vi har kosa oss maks, er det alltid godt å komme hjem igjen. Nå skal klærne vaskes opp, rydde ut av sekker og bagger, og ikke minst stryke bunadsskjorter å klargjøre litt til i morgen. Utrolig hvor mye man rekker når man ikke sitter med ansiktet trykt ned i en mobilskjerm store deler av dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag