20.01.2016

Vinner av My Little Pony slottet er trekt

Hei dere!
Midtveis i uka allerede - det kjennes godt. Kjæresten har nå reist på jobb og jeg skal være alenemamma de neste to ukene. Kjenner det var litt rart å slippe han i dag da vi har hatt mye tid sammen de siste månedene på grunn av julefri og en ekstra ferieuke, det kjennes plutselig uvant å skulle være så mye alene og det som før var rutine har på nytt blitt litt spennende og skremmende.
Jentene har heller ikke vært Guds beste barn den siste tiden. Her har det haglet kommentarer og smelt dører i alt for mange dager, og da kjenner jeg at det knyter seg litt ekstra i magen med tanke på at jeg står for alt ansvar. Slår de seg vrang samtidig vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Heldigvis har de pleid å balansere hverandre, så er den ene sint og vrang, er den andre som regel veldig hjelpsom og snill. Vi krysser fingrene for fine dager.

Men tilbake til overskriften: jeg har trukket en vinner av My Little Pony -slottet. Så utrolig gøy å se at så mange ville delta både her på bloggen og på Facebook. Det er gøy! Den heldige ble:
Gratulerer! Jeg kontakter deg på mail Ingrid Therese
Nå skal jeg hive på meg treningstøyet, ta en runde på stua før gulvet må skrubbes. Det har ikke blitt gjort siden bursdagsfesten på fredag, så veldig nødvendig. Ingen husmorspoeng på meg der, gitt.
Ha en fin kveld


post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag