27.12.2015

2016 - I'm ready for you!

God jul, kjære lesere.
Jentene og jeg har akkurat kommet hjem fra årets juleferie, og det er litt som skal på plass før jeg får senket skuldrene helt kjenner jeg. Tuva har vært til pappan sin, mens vi har feiret med Arilds side av familien helt til han gikk på jobb 1.juledag og Live og jeg har vært hos min farmor og farfar på Hitra etter det. En arbeidsdag på onsdag denne uka, før hverdagen braker løs 4.januar og et nytt år står blankt og fint foran oss.

Jeg er så utrolig klar for 2016! Jeg har på følelsen at dette skal bli mitt år og har man bestemt seg så må det jo bare bli sånn!?. Jobber man mot noe vil det få resultater, sant? Jeg skal iallefall gi full gass på flere områder og gleder meg til å ta dere med på ferden. Vi har allerede bestilt oss sydentur til høstferien i oktober - langt frem i tid, men godt å ha noe å se frem til.

Rett over nyttår starter jeg blant annet på hele FIT-programmet til Forever. Jeg hadde knallresultat i oktober etter kun c9, og nå etter litt ekstra julemat skal det bli godt å få en skikkelig kickstart. 6 kg er allerede mistet, men har et håp om 10 til før sommeren, så her må man bare sette inn nådestøtet å gi alt. Det er flere andre over hele Norge som skal bli med, og det er godt å ha både mental støtte og se andres fantastiske resultat. Drømmer du om det samme som meg så hiv deg på da vel! 
Det er den beste livsforsikringen jeg har; å ta vare på egen kropp og jeg gleder meg til å sette igang.
Blir du med, så bruk #foreverfit2016  Ta også en titt på min Facebookside, der har jeg laget en kort videosnutt om min C9 fra oktober

 
Dessverre har jeg ingen bilder fra juleferien, da camera har ligget i baggen hele tiden, men det tyder bare på at jeg har brukt all min tid med familie og venner, og det er slik julen bør være, sant
Vi ønsker dere iallefall en riktig god romjul


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag