13.10.2015

WOW

Wow! Så gøy å se interessen på produktene fra Forever!
Min første bestilling ble sendt inn i dag, og jeg er overlykkelig for at jeg fikk med meg en liten  gjeng på første bestilling som tok utfordringen og ble med på C9. Det gir så mye motivasjon og jeg tror virkelig jeg skal få til dette.

Som jeg skrev i innlegget i går var jeg egentlig negativ til det hele. Jeg er livredd for å trenge meg på andre, og vil ikke være masete. Så jeg leter etter balansen mellom inspirasjon og masing. Det jeg innser i ettertid er at jeg var livredd for å feile. Jeg turte kanskje ikke å ta sjansen på å bli med fordi jeg var redd jeg ikke ville klare det. Dessverre blir det fort en brems, så nå har jeg bestemt meg for at dette er det jeg vil, og jeg vil satse. Regner med det er mange som kjenner igjen de samme tankene, for når sant skal sies er nordmenn generelt flink til å finne unnskyldninger. Naboen har bedre bil fordi... så sammenlikner man forutsetningene for å beskytte seg selv for ikke å ha oppnådd det samme.

Jeg er fortsatt redd for å ikke klare det. Men samtidig, det verste som kan skje er at jeg ikke selger noe. Ingen økonomiske tap eller risiko med valget om å bli distributør. Jeg har skjønne Linn som sponsor, og er i samme team som Divamamma og Monica Jensen - da er jeg i trygge hender.

Og til dere som ikke er særlig interessert i Forever kan jeg si at bloggen fortsatt forblir den samme. Her har dere vært med gjennom to svangerskap, samlivsbrudd og ny samboer, huskjøp og hverdag gjennom mange år, så det er naturlig for meg å skrive litt om Forever også. Jeg håper dere blir værende

Er du nysgjerring på Forever, ønsker å bestille eller bli med i vårt team så mail meg gjerne: stinelervik@gmail.com. Så blir jeg kjempe glad om dere vil bli med i Facebookgruppen min :) Bare klikk på bildet under


post signature

2 kommentarer:

  1. Velkommen som kollega :-*

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Eva <3 Det er så gøy og jeg kjenner engasjementet koker i kroppen. Kan liksom ikke få varene fort nok til å begynne å teste =)

      Slett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag