13.02.2015

Trøøøøøtt!

Hei i natten!
Her er det zombietilværelse på mor, noe som ofte skjer når jeg er langt over sengetid. Det er tungt å stå opp fortiden, og jeg tipper det ikke blir så mye enklere i morgen.
Men det er en grunn til "nattevåket", eller, jeg har rett og slett ikke kommet meg i seng enda. Ble litt sent på jentene da vi hadde morfar på besøk, og Tuva har vært på dans. Felles kveldsmat og litt tegning måtte til før man fant sengen, og først da det ble stille fra andre etasje kunne jeg gjøre ferdig en kake til helgens navnefest.
I går var jeg forresten på inspirerende foredrag med John Opsahl. Nordens (?) fremste ekspert på supermat, og det er så spennende! Noen som har lyst å vite mer? Jeg skriver gjerne et innlegg om det hvis det er interesse for det.
Kjempespennende tema jeg kjenner jeg brenner for. Og det er så mye om kosthold vi rett og slett har glemt. Vi lever "altfor godt" og spiser det vi har lyst på fremfor hva kroppen trenger. For kan man spise seg syk, kan man spise seg frisk også, sant?
Men nå skal jeg finne senga og lade opp til ny arbeisdag i morgen. Tror det blir en tung start med mindre søvn enn vanlig.
Keep smiling - friday is comming
post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag