20.01.2015

More vitality - tablet by tablet


Sponset innhold
Flere som føler at håret er livløst etter svangerskap og amming?
Jeg har verken tatt meg tid eller råd til særlig mange frisørtimer etter jeg fikk barn, og bortsett fra et par-tre runder med hårkur er det ikke mye næring eller pleie håret har fått de siste årene.
Håret er slitt, vokser sakte og etterveksten begynner å nå ørene.
Nå har jeg bestemt meg for å gjøre noe med det og startet et nytt prosjekt før helgen.

Jeg ble spurt om å teste New Nordics Hair Volume i tre måneder, og selvfølgelig ville jeg det. Jeg var kjent med produktet fra før og hørt gode tilbakemeldinger fra kunder gjennom jobben på Life Heimdal, så er det min tur til å prøve ut tablettene. Jeg har høye forventninger og svært spent på resultatet.
I Hair Volume finnes det en god kombinasjon av hårvekstfaktorer som gir næring og aktiverer nødvendige prosesser i hårsekkens celler. Tablettene inneholder eple, hirse, kjerringrokk, bukkehornkløver, biotin, sink og kobber. Kobber bidrar til en normal pigmentering av håret. Biotin og sink bidrar til å vedlikeholde et normalt hår.
-New Nordics hjemmeside

  

Det er mange faktorer som kan påvirke at man mister hår. Det kan være at kroppen er i ubalanse, årstider, hormonelle endringer og stress, men med tilskudd av Hair Volume kan du sette en stopper på dette. Håret får næring fra innsiden og motvirker hårtap, uttynning eller at håret blir tynt.
En tablett om dagen er alt som skal til. Bør taes i minst tre måneder for best resultat.  

Hair Volume fåes kjøpt i helsekoster eller HER på New Nordics nettbutikk.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag