10.12.2014

Puppan te pappa

I kveld har vi jammen kosa oss!
Hele storfamilien på mammas side dro på Trøndelag Teater for å se forestillingen "Puppan te pappa" av Rasmus Rohde, mannen bak Rasmus og verdens beste band. Og jeg skal love dere det var stas for jentene! Vi var på konsert med de i sommer, kjøpte CD'n og den har gått på repeat siden. 

Forestillingen er lagt til en bakgård i Trondheim og vi følger hovedpersonen Vibeke (Sylfrekke Vibeke) som har verdens beste pappa. Han er alltid med å leker og finner på sprell med barna i bakgården - gift med Vibekes mamma. Vibeke mener pappan har begynt å få litt pupper, og det er først når gründer og treningsnarkoman Gunn flytter inn blir han mer opptatt av kosthold og trening. Vibeke tror pappan har blitt forelsket og mamman tenker bare på jobb og er alt for lite hjemme. Forholdet til foreldrene henger i en tynn tråd og Vibeke vil gjøre alt for å bevare forholdet deres. 
Heldigvis ender alt godt tilslutt og hele forestillingen er spekket av herlig musikk gjort på Rasmus-vis. 

Tuva og Live satt trollbundet fra start til slutt og jeg har fått klar beskjed om at dette må vi gjøre flere ganger.  Tommel opp for Rasmus og Trøndelag Teater for en flott forestilling






Bildene er lånt av Trøndelag Teater

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag