24.11.2014

Helg ved kysten

Hverdagen slo oss hardt da vi kom tilbake etter noen fine dager i Riga. Det ble først hjemmedag med pjusk Live, så da fredagen kom og arbeidsdagen var ferdig tok pappa med jentene og meg til Hitra. Der bodde vi til jentenes oldemor og oldefar og fikk nyte helgen ved kysten. Man slapper av på en helt annen måte enn å bare ha fri her hjemme.

Kalde dager, men oppholdsvær førte til en liten tur på sjøen og noen mål med seifillet i fryseren. Tuva er ivrig fisker og følger nøye med både når fisken skal ombord i båten og når den skal gjøres opp i ettertid. Faktisk så prøvde vi oss på hjemmelagde fiskepinner av helgens fangst noe som falt veldig i smak til de minste i familien. Stor stas er det når de får høre at de var de som fisket også. Bilder og oppskrift kommer i morgen.

Det er deilig å kunne gi en bit av øya jeg vokste opp på til mine barn også. Opplevelsene, stemningen, lukten - det å oppleve sjø, fjære, "hauuan" og yrende dyreliv. Det å gå fritt mellom husene og vite at det alltid er noen som følger med.  

 

 

post signature

1 kommentar:

  1. GRATULERER :)

    Du er den heldige vinneren av gavepakken fra Lene Bjerre inne hos Villa Greve.

    Klem C.

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag