14.10.2014

Jeg trenger dine sushitips!

*Matvarene blir sponset

Jeg fikk en hyggelig mail for noen dager siden om jeg ville være ambassadør i en kampanje hos GodFisk for å rekrutere folk til å spise mer fisk, og vise at det faktisk ikke er så vanskelig å lage sushi hjemme. Jeg har laget sushi ved et par anledninger så dette er noe jeg virkelig ønsket å være med på.

Fredag har jeg planlagt vår #sushifredag og funnet frem til noen kombinasjoner jeg har lyst til å prøve. Maki-ruller er favoritten her i huset så vi går nok for ulike varianter av den med forskjellig typer fyll, og kanskje fritere noen av bitene også? Jeg ønsker i den forbindelse å høre hva din favorittkombinasjon i sushi er og håper på masse inspirasjon fra dere. Hittil ser handlelisten slik ut:

1 kommentar:

  1. Jeg lærte ett par triks av en kokk som hadde læretiden sin hos en sushikokk for noen år siden og ett av de triksene er å lage en "dip" av 50% soyasaus ,50% ferskpresset limesaft og bittelitt revet ingefær...det er kjempegodt. Ellers er det veldig godt med sesamfrø utenpå makirullen om du ruller den med ris på utsiden (det er en egen teknikk med ett eget navn jeg ikke husker) Agurk er også godt i laksemaki...
    Sushi har utrolig masse kombinasjonsmuligheter og det er såååå snadder
    Mvh Monika

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag