19.08.2014

Fargevalg

Nå er vi virkelig i gang med oppussingen! 
Vi snakket om å pusse opp soverommene før vi flyttet inn, men nå har vi altså bodd her i 7 mnd uten å ta opp malekosten , så nå var det å ta seg hardt i nakken for å komme igang. Etter arbeidsdagen dro vi innom den lokale fargeforhandleren og kjøpte inn maling til Tuvas jenterom.

Vi pusser opp på budsjett, og vi (les: jeg) ønsker gjerne å kjøpe nye ting så rommet blir helt ferdig med en gang, så da tar vi ett og ett rom, selv om alle rommene i toppetasjen trenger et lite ansiktsløft. Vi har også prøvd å tenkt litt langsiktig og få alle fargene i huset til å harmonere på best måte. 

Jenterommet vi pusset opp i vår forrige leilighet fikk Jotuns "lille prinsesse" på fondveggen. En nydelig farge, men nå føler jeg at jentene trenger en litt mer "voksen" farge, og vi er bittelitt lei alt rosa. Valget falt derfor på "syrin" En grå lilla farge som jeg håper gjør seg godt på rommene. De ligger vegg i vegg, så tenker å gjøre de speilvendte fra hverandre, men med samme fargevalg. 
Bildet lånt fra Jotunbloggen


Skal prøve å få tak i gipsplater i morgen og rive det gamle garderobeskapet som tar halve rommet pr i dag.
Det er så utrolig godt å være igang!
Andre som pusser opp fortiden?
post signature

4 kommentarer:

 1. Pusser ikke opp, men synes det er litt gøy innimellom å se på hva andre får til.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, man finner utrolig mye inspirasjon på nettet og det er gøy å se hvordan andre har gjort ting =)
   Ha en fin kveld

   Slett
 2. Vi er på en måte fortsatt i oppussingsmodus. Flyttet inn for over et halvår siden, men vi er langt fra ferdig. Nå står kjelleren snart for tur, må bare få rydda litt først. Gjesterom og vaskerom som er førstepri nedi der :) Holder på å bestemmer farger for gjesterommet nå, det er et mørkt mørkt rom, så det må bli lyse farger, men vi er litt uenige, som vanlig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, sånn er det! Det tar tid å komme i mål - om man noensinne kommer helt i mål!?
   Det er ikke enkelt med farger nei! Veldig spent på hvordan den vi har valgt gjør seg på veggene.

   Slett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag