30.08.2014

Dåpskake til Magnus

God lørdag!
Deilig med helg, hva?

Her er det hektiske tider for tiden med litt for mange baller i luften, men jeg liker at ting skjer og at jeg kommer i mål til tidsfristene uansett. I dag skal jeg overlevere dåpskake til Magnus. De ønsket en kake inspirert fra et bilde på nettet og under ser dere resultatet:

I kveld er det 10 års reunion med oss som gikk ut av ungdomsskolen og det tror jeg blir litt av en kveld!
Jeg er med i planleggingsgruppa og skal straks hive meg i dusjen og gjøre meg klar.
Kanskje rekker vi å kjøpe listverk til Tuvas rom også, for nå er det kun det som gjenstår.
Som jeg gleder meg til å vise dere - ønsker deg ei riktig god helg3 kommentarer:

 1. utrolig flott dåpskake:) håper reunionen ble en suksess :)

  SvarSlett
 2. Så flott kake! Flink du er :)
  Klem C.

  SvarSlett
 3. Hei!

  Lørdag 13. September arrangerer Medisinstudentenes Humanitæraksjon (MedHum) bamsesykehus på Youngstorget fra kl. 12:00 til kl. 16:00. Bamsesykehuset er en tradisjon under MedHums aksjonsuke, der barn kan ta med seg "syke" bamser til Youngstorget hvor dyktige bamseleger (medisinstudenter) vil behandle dem for ting som «kosesjokk» og «sommerfugler i magen».

  Sykehuset vil bestå av en psykiatrisk og en kirurgisk avdeling, samt helsestasjon og akuttmottak. Rundt sykehuset vil det være stand, kakesalg og bøssebærere (selve sykehuset er gratis), og alle innsamlede midler er selvfølgelig øremerket årets prosjekt. På denne måten ønsker vi å skape mer oppmerksomhet rundt årets MedHum-prosjekt, og gi barn gode holdninger til humanitært arbeid.

  Vi i MedHum hadde satt stor pris på om du kunne tenke deg å skrive litt om Bamsesykehuset på bloggen din, for vi vil så gjerne at så mange barn som mulig skal få det med seg! Vi tror at bloggen din hadde vært en super måte å nå ut på, ettersom vi vet at du har mange lesere som kan ha stor glede av å vite om arrangementet.

  Årets aksjon støtter Leger Uten Grensers prosjekt for å forbedre mødre- og barnehelsen i Bo-distriktet i Sierra Leone. Barnedødeligheten i landet er verdens høyeste; 1 av 5 barn dør før de fyller 5 år. I tillegg dør 1 av 8 kvinner som en direkte konsekvens av et svangerskap. Leger Uten Grensers arbeid har vist store resultater; mødredødeligheten i området har for eksempel sunket med hele 61 % sammenliknet med resten av landet.

  MedHum har et nasjonalt mål om må samle inn 2,5 millioner kroner til Leger Uten Grenser i løpet av aksjonen. Håper du vil hjelpe oss med å støtte verdens største uavhengige og nøytrale medisinske hjelpeorganisasjon!

  Hadde vært veldig koselig om dere også tok turen!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag