16.07.2014

Sommer med Sunniva Premium

//annonse"Hva skjer når smaken av syrlige appelsiner fra Brasil møter søte appelsiner fra Florida? Vi lot Dewayne Cliett fra Orlando møte Vincente Garcia på gården hans i São Paulo, for å bli kjent og dele sin kunnskap om appelsiner med hverandre. De fikk selv smake på den gode blandingen av søtt og syrlig i Sunniva Premium"
Dere har kanskje sett reklamefilmen om nye Sunniva Premium appelsinjuice med fruktkjøtt? Vi har vært så heldige å fått testet den nye juicen, og jeg må si at dette er en av de beste appelsinjuicene vi har prøvd.
Jeg har de siste årene byttet over til eplejuice da denne ikke er fult så sur, men etter å ha prøvd denne har jeg funnet en ny favoritt som ikke er så sur og bitter som mange av de andre juicene på markedet kan være.

Sunniva appelsinjuice presses innen 24 timer fra frukten høstes og tappes på mørke kartonger for å bevare den gode, friske smaken av nypresset juice. Ingenting blir tatt vekk, og ingenting blir tilsatt
 Sunniva Premium Appelsinjuice med fruktkjøtt er 100 % ren presset appelsinjuice, ikke tilsatt sukker. Juicen er ikke fra konsentrat, dvs at den ikke er tilsatt vann eller andre tilsetninger. Juice som ikke er fra konsentrat er i en særklasse når det gjelder smak, aroma og kvalitet, da den bevarer råvarenes friskhet på en utmerket måte. Ett glass appelsinjuice (2 dl) dekker dagsbehovet for vitamin C og en av de anbefalte "5 om dagen" av frukt og grønt.
Til og med barna likte den nye juicen og familien har fått en ny favoritt på matbordet.
Bruksområdene er mange. Vi har frosset is av disse og prøvd å lage slush ved å fryse den i noen timer for å kjøre den med stavmikser. Forfriskende på varme sommerdager, og inngår som 1 av 5 om dagen. Helt uten sukker. 

Del gjerne om du har en god sommeroppskrift med appelsinjuice, så vil jeg gjerne prøve

post signature

2 kommentarer:

  1. Denne er knallgod! Blitt en favoritt her i huset også :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Åja! Har fått i oss noen bokser av denne allerede i sommer vi også :)

      Slett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag