24.07.2014

My Ebay

For en sommer!
Jeg er helt målløs over alt det herlige været som har herjet i hele landet de siste ukene, og kroppen har virkelig fått badet i sol og varme dager her hjemme. Deilig å kjenne energilagrene fylles opp, og det er lettere å motivere seg på å komme tilbake til jobb når man har fått litt sol.

Det er godt å trekke inn på kveldene, selv om huset bærer preg av mye tid ute. Gress over alt, spor etter møkkete føtter og henslengte klær litt over alt. Men kroppen er fortsatt i feriemodus, så vasking får vi ta når været snur. Litt Ebayshopping ble det også, og nå er jeg inn i en periode der alt ser fint og praktisk ut. Mange "must-haves" og jeg gleder meg til pakkene begynner å ramle ned i postkassa. Her ser dere noen av favorittene som er på tur hit:


Nå blir det straks natta.
Mamma kommer å henter jentene og meg i morgentidlig og vi setter kursen mot Nordland og Vega for slektstreff. Det blir gøy.
post signature

2 kommentarer:

  1. Ebay! <3 venter på noen pakker jeg også:) koster den kjolen seriøst 12 kr?? har du link?;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Den koster nok 112,-Fonten som ble litt dårlig her :P Linken er uansett: http://www.ebay.com/itm/351116085386?var=620326725382&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

      Slett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag