14.05.2014

Vi tester: Adams matkasse

//Sponset innhold

Rekk opp hånda de som er møkkalei av å finne nye, spennende middagsretter for familien hver uke!

Som arbeidende småbarnsmor er det mer enn nok å henge fingrene i, og det å planlegge middag er jaggu en liten jobb i seg selv. Hvis man ikke lever på suppeposer eller takeaway da, såklart, men det har iallefall ikke vi penter til. Jeg synes middagen er dagens viktigste måltid, for da er familien samlet, kanskje har man laget maten i fellesskap, og alle kan fortellle litt fra sin dag. Det er ro i huset.

For litt siden tikket det inn en hyggelig mail, med spørsmål om vi ville teste Adams matkasse.
Vi var ikke sene å be - tenk å få middagsplan OG råvarer rett på døra da, gitt. Dette så vi veldig fram til.
Vi har sett på slike løsninger tidligere men synes det virket litt dyrt, men nå får vi prøvd ut, og jeg skal undersøke litt i forhold til priser kontra å kjøpe selv. Regner med det er flere som er nysgjerrig på akkurat det.

Adams matkasse er et tilbud til deg som ønsker næringsrike, lettvinte og gode middager  samtidig som du sparer tid med å få maten levert på døren, og ferdig planlagt. De har tre forskjellige kasser å velge mellom, og kan bestilles enten som 5 middager, eller 3 middager - alt etter hva man trenger. Hvor fantastisk høres ikke det ut? 
De leverer nå i store deler av landet, og det er Bring som tar seg av levering hver mandag. Kjøleposer er lagt i esken slik at kjølevarer holder seg kalde. Blir det noe tull med levering, eller at maten blir levert når du ikke er hjemme så tikker det inn en SMS der du får oppdateringer over status. 


Hvis man ønsker får man i tillegg Adams fruktkasse sammen med matvarene - 5kg frukt til 149,- pr gang
Denne skal vi prøve ut de to kommende ukene, og jeg er spent på utvalget. Det ser ut til at det er litt mer spennende enn bare epler og bananer.Har du noen gang fått matvarer levert på døren?
Jeg er spent på å høre din erfaring

Ønsker du å les mer om Adams matkasse kan du gjøre det her på deres hjemmeside. For å finne ut om de kan levere til deg så trykk HER

Nå ser vi frem til tre spennende uker med middag levert på døren!
Jeg skal holde dere oppdatert underveis

Bildene er screenshot
fra Adams matkasses
 hjemmeside

2 kommentarer:

 1. Så spennende da:))
  Har ikke prøvd dette, men er litt skeptisk, i og med at vi er to ungdommer i hus, om det blir nok mat liksom??
  Har jo ikke småbarn lenger...
  Blir spennende og høre hva dere syns:)

  Her er det nytt kjøkken på gang, så da blir det forhåpentligvis morsommere og lage middager og:)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi tester kassen for 4 pers nå, og siden det er to barn i familien under 5 år, har vi igjen masse rester - enda jeg har spist meg alt for mett. Vi skal teste familiepakken (2 voksne og 2 barn) neste uke, så skal si fra hvordan det er i forholdt til matmengde og slikt.

   Slett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag