23.04.2014

Sluttevaluering: Nordbjørn vinterdress

//Dressen er sponset av Jollyroom
Som tobarnsmamma og småbarnsmor stiller jeg store krav til utedresser.
Jeg har vært fast bruker av Reima i mange år, og vil at dressene skal være fine å se på, holde barna varme gjennom hele vinteren, samtidig som de bør slitesterke slik at nestemann også kan få bruk for den.
Da vi i fjorhøst ble spurt om å være med å teste nyheten Nordbjørn  var vi ikke sene å be. Her kommer min sluttevaluering etter vintersessongen.
Nordbjørn kids er en slitesterk og funksjonell vinterdress med teipede sømmer og vannsøyle på 3000mm.
Dressen er vind- og vanntett, og er laget av et material som puster. Reflekser finnes rundt ben og på ermene, for ekstra sikkerhet og synlighet i mørket.
Hette som kan taes av med fuskepels, og fem lommer foran.
Det har ikke vært spesielt mye snø i vinter, så dressen har virkelig fått prøvd seg på slitestyrke.
Tuva er svært aktiv og klatrer i alt hun ser, rutsjer på rumpa ned bakker, og bruker dressen mye i aktiv lek både i barnehagen og hjemme.  De dagene det har vært mange minusgrader, og kanskje litt snø har dressen absolutt holdt henne varm, samtidig som dressen puster slik at hun ikke blir for klam. Den har vært fin å bruke på skitur og hun klarer enkelt å ta dressen av og på selv. Hva man har under varierer ut ifra temperaturen ute, men på iskalde dager holder det med ullundertøy og hjemmestrikkede ullklær under dressen.
Hetten forsvant rimelig fort, så det er en fordel at den kan taes av, samt enkelt festes om det er en dag der det snør sidelengs, som det ofte kan gjøre her i Trøndelag. Rundt armene og anklene er det et elastisk strikk som hindrer snø og komme inn i dressen, samt at den ikke strammer rundt anklene på samme måte som om det hadde vært strikk i selve dressen. Et stort pluss fra fireåringens side.
Hun er også veldig bestemt på hva som er gode klær og hva som strammer eller er ekkelt. Denne har vi faktisk ikke hatt noe problem med å få på henne, så det tar jeg som et tegn på at den er behagelig å bruke
Den kan vaskes på 40 grader, og siden vi har hatt mye grus i vinter har det vært noen runder i både vaskemaskin og tørketrommel - dressen er fortsatt like rød og fin.
Tidlig i vår ble glidlåsen ødelagt og noe av refleksen har løstnet, men Jollyroom hadde ikke hørt at dette har skjedd tidligere, så det var en reklamasjon, og vi får sendt inn dressen.
Jeg må derfor konkludere med at vi er kjempefornøyd med Nordbjørn.
Og med tanke på at den er mye billigere enn reima skal du ikke se bort i fra at denne blir en forhåndsfavoritt også neste gang vi skal gå til innkjøp av ny dress
Nordbjørn vinterdress i skiføre, på isen når våren nærmer seg, og på vårparten når mesteparten av snøen har forsvunnet.
Har du lyst til å prøve en egen Nordbjørndress til neste sesong?
Klikk inn HER for å se Jollyrooms store utvalg i størrelser og farger
- PS: Nå ligger juniordressene ute til bare 599,-! Ordinær pris: 799,-
Babydressene koster nå 499,- før 799,-

post signature

1 kommentar:

  1. Bente Knoff Fagervold3/6/15 08:27

    Så heldig du har vært med din Nordbjørn dress! Vår dress er en en "Fillefant" verdig! Dressen jeg nå snakker om er maken til din Tuva`s dress bare min er blå.Dressen er totalt ødelagt fra livet og ned. Har sendt en vennlig mail til Jollyroom med bilder den 25.05.05 men, har pr. d.d. ikke fått tilbakemelding. Trykk knappen på den ene lommen er borte! Bagatell.. De sveisede sømmene på knær og rumpe er revnet, som du : refleksen er nesten borte,båndene som skal holde dressen på plass under støvlettene fillete...forbruksvare! Foret innvendig i bena spjæret. Så er den spjæret fra det ene benet over skrittet og ned på andre siden! Dressen er vasker etter anvisning. Dvs. ikke skyllemiddel og tørketrommel. Den har også fått seg en omgang med Imprengnering som jeg alltid gjør med dressene midtveis i sesongen. Dressen er skyllet i vaskekum også før vask pga den sølete vinteren så her har det ikke gnisset stener og sand mot plagget. Skulle ønske dere hadde sett hvordan min Nordbjørn dress ser ut. Har bestandig harr både tre og fire dresser da de ikke skal i tørketrommel så jeg har 5 års erfaring med dagens dresser men, dessverre så scorer Norbjørn lavest.Alle de andre dressene har gått videre i arv til han som er året yngre. Tenkte jeg hadde fått en "mandagsvare" men, det får jeg jo ikke vite da Jollyroom ikke tar kontakt. Så lykke til dere som velger Norbjørn neste sesong håper dere er heldigere enn meg.

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag