19.03.2014

På'n igjen

Hei igjen dere!
Nå er det igang igjen - mer bevisst på hva jeg spiser og en sunnere livvstil. Det var så enkelt etter svangerskapet med Tuva, og kiloene raset av etter kort tid. Selv om jeg har ønsket å få til det samme lenge nå har ikke motivasjonen vært der. Men nå! Nå føler jeg at det er lettere å ta tak. Jeg har satt mitt første delmål å leve sunt frem til påske, så får vi se hvor mye jeg klarer å gå ned. Selve vekta er ikke så nøye i grunn, jeg vil bare ha det behagelig med litt mer tettsittende klær og at "håndtakene" og pølsa på magen ikke er synlig til enhver tid.


Det vanskeligste denne gangen er å komme igang med trening. Bli skikkelig svett og stiv i musklene er noe jeg gleder meg til å kjenne igjen, men sliter med å komme igang. 30 days shred med Jillian er det som blir mest aktuelt og jeg VET hvor slitsomt det blir, men også hvor effektivt det er. Kanskje det er flere som slenger seg med, så får vi motivere hverandre frem til påske?

Jeg leter også etter oppskrifter på nett etter søte, sunne saker for å dempe søtlysten.
I går rota jeg sammen noe sjokolade fra økosjokolade som et sunnere alternativ. Inn i er det mandel også har jeg drysset på lakrispulver på baksiden for litt mer smak. Min første bestilling på iHerb er også gjort og det er så mye spennende, sukkerfritt og smaksrikt uten kalorier som ikke finnes i Norge. Jeg gleder meg til å få testet ut litt mer og kanskje kan dele noen erfaringer etterhvert.
Kanskje noen av dere har noen "must-haves" for en fersking på iHerb?

 Sunn sjokolade med mandel og lakris
post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag