01.06.2012

Innspill av farger

Første dag i sommermåneden og vi våkner opp til snø!?
Da er det ikke annet å gjøre enn å friske opp hjemmet i sommerstil
Etter en liten shoppingrunde har jeg fornyet stuen med litt planter og lys.  Falt for dus rosa/gammelrosa på kubbelysene fra Lene Bjerre og det var godt med en brytning i alt det hvite og grå vi har her hjemme.
Er egentlig på utkikk etter et stort, rundt lysfat som skal romme både blomster og lys, men etter å saumfart 5 interiørbutikker gav jeg opp. 
Favorittfatet dukker nok opp en annen dag. En urne til å ha de falske rosene mine i ble også med hjem, så nok en gang litt endring på avlastningsbordet vi har stående. Hadde håpet de hadde igjen flere av disse rosene for å fylle opp, men må nok vente litt tilDette er også mest sannsynlig den siste helgen vi har sammen bare vi to, som kjærester, så vi bruker helgen på å ut å spise, farte litt rundt og gjøre akkurat det vi har lyst til der og da. 
Jeg har til og med fått ut fingeren å pakket fødebaggen!
Så når fødselen starter er det kun noen små ting som skal neddi før vi drar i full fart til sykehuset! Fortsatt veldig spent på dette og spenningen blir ikke akkurat mindre nå som det er bare en uke igjen.

Legger tilslutt med et lite oversiktsbilde over magen og stua her i kveld! Snart blir det kino på oss! 
Ha en fin fredagskveld!


1 kommentar:

 1. Leste starten på innlegget og måtte titte til siden for å se hvor du er fra :) Var liksom som å lese om seg selv :)

  Herlighet!

  Nesten likedan i dag - sol og fint (men kaldt) gikk inn i en butikk og skulle så rette nesa mot utekafe for en morgenkaffe. Når vi kom ut av butikken så var det øsepøse og helt grått ute. Skjønner ikke no av dette her været :)
  Håper på rask bedring! :)
  Birte

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag