19.06.2012

Bæresele

Da Tuva var liten, kjøpte jeg bæresele til henne som ble mye brukt.
Denne gangen har den kommet ibruk mye tidligere så nå har jeg prøvd den på spedbarn også.
Live sitter utrolig godt i den, finner roen og jeg har to hender til å gjøre litt husarbeid, eller være mamma til treåringen.


Kanskje ikke nødvendig av utstyr til babyen, men her i huset er det kjekt å ha.8 kommentarer:

 1. Å, så fine dere er <3
  Jeg brukte bæresele masse i begynnelsen, selv om de eeeegentlig skal være større når de sitter i den. Men de sitter jo ikke der hele dagen og er så kjekt for å få vasket litt klær eller tømt en oppvaskmaskin.
  Ha en flott dag med lille nudelige.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Live ligger i fosterstilling, så står faktisk at den kan brukes allerede på nyfødte - for det er uansett ikke over lengre tid :) Så glad jeg har funnet den fram, for har fått gjort masse i dag i forhold til tidligere dager :p

   Slett
 2. Hei.

  KOselig å følge bloggen din:) Hva slags sele har du?

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig å se at du følger bloggen :)
   Vi har en MeiTai Conserti

   Slett
 3. Så søte dere er :)
  Er det Manduka du har?
  Til Kajsa brukte vi baby bjørn,men likte den ikke.
  Nå har jeg kjøpt Moby Wrap bæresjal til lillesøster :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Linn :)
   Vi har en MeiTai conserti. Veldig god å ha på, men tror manduka er lettere å ta på. Her er det noen reimer som skal knytes, så tar bittelitt tid å få den på, men veldig fornøyd :)

   Slett
 4. For meg er bæretøy så absolutt helt nødvendig, mer enn vogn faktisk. Med bæretøy kommer man seg fram over alt, og den lille har alltid ett rent, trygt og varmt sted å sove. Og ikke minst: man kan gi storesøsken oppmerksomhet selv om den lille også trenger kos og omsorg. Opp i sjal/slynge/sele med den lille, og den store merker knapt at mini er der. Vår eldste var 2,5 år når lillebror kom, og hun ble hentet og levert i barnehage, stellet på kvelden og alt mulig annet mens lillebror var i sjalet på magen min.

  Med sjal, slynge og ergonomisk korrekte seler er det ikke noe problem å bære i timesvis fra dag en, men med BabyBjørn må man som noen nevner her ikke bære så lenge om gangen og man kan heller ikke bruke den de første månedene.

  Etter hvert som barnet blir større blir det jo gjerne veldig tungt i BB og lignende seler, men i en formsydd sele eller en meitai kan man gå over til å bære på ryggen. Jeg bærer fint 3,5 åringen på 19 kg flere timer i Ergo på ryggen fortsatt, seksåringen som er en del tyngre ble også båret nå i januar når vi var på ferie. Vi gikk lange turer og hun gikk selvfølgelig mest selv, men hjemturen ble lang og da var det fint å få hvile på mammas rygg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så flott kommentar du har skrevet!
   Er så absolutt enig med deg, og vi har brukt bæretøy også i dag! Så mye mer man får gjort når baby er selskapssyk også ;)

   Slett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag