♡ Om meg


Mitt navn er Stine Lervik og jeg startet denne bloggen i november 2008 da jeg fant ut at jeg skulle bli mamma. Tuva ble født i juli 2009, og nesten tre år etter,  i juni 2012 kom lillesøster som fikk navnet Live.

Mine første 9 leveår bodde jeg på Hitra, en koselig liten øy utenfor Trøndelagskysten. Da foreldrene mine ble skilt i -98 flyttet vi til Malvik og jeg senere til Trondheim i egen leilighet. Nå bor jeg sammen med Lives pappa og jentene i et rekkehus på Kattem. Jeg er utdannet hjelpepleier, men synes ikke turnusarbeid og familieliv passet meg, så jeg jobber nå i Life Helsekost på Heimdal - en butikk som min mor eier. Jeg stortrives i jobben min, og brenner for å hjelpe mennesker i forhold til kosthold og helse og kjenner at helse er sak som står mitt hjerte nært.

Etter noen år i bloggverden så jeg flere bloggvenninner startet opp som selvstendige forhandlere av Forever Living, og mange av de klatret fort på Markedsplanen. Oktober 2015 jeg sendte inn min første ordre! Planen var å få gode hverdagsprodukter til innkjøpspris, men jeg merket fort etterspørselen fra venner og bekjente så jeg startet både med salg og rekrutering etter kort tid. 7 uker etter første bestilling var jeg Supervisor, og i mars 2016 klarte jeg det fjerde nivået på Markedsplanen og kunne kalle meg Assistant Manager

Teamet er i vekst, og jeg kan tilby personlig veiledning for deg som ønsker å starte sin egen virksomhet under paraplyen Forever Living.  Dette er en karrièremulighet med ubegrensede inntektsmuligheter og en personlig utvikling jeg ikke kunne drømt om tidligere. Uten noen former for skjulte kostnader eller medlemsavgifter er det tilnærmet lik 0 risiko for å starte på noe som kan realisere dine drømmer - bare du gjør jobben. Jeg har uten tvil fått mer selvtillit og den følelsen når jeg ser de i mitt team klarer sine mål er den type glede som kjennes kun inni hjerterota, og da vet jeg at jeg gjør det riktige for meg. Vi tilbringer det meste av vår våkne tid på jobb, så da er det godt å jobbe med noe man liker.

Ønsker du å bli bedre kjent så ta kontakt med meg for en uforpliktende prat.
stinelervik@gmail.comInstagram/ snapchat: stinelervik


Org.nr 998760585

1 kommentar:

  1. Hei !
    Sendte en email til deg i går med spörsmål om hjelp med bloggen min. Har satt i gang julekalender og så får jeg ikke kommentarfeltet til å funke.

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag