♡ Om meg


Mitt navn er Stine Lervik og jeg startet denne bloggen i november 2008 da jeg fant ut at jeg skulle bli mamma. Tuva ble født i juli 2009, og nesten tre år etter,  i juni 2012 kom lillesøster som fikk navnet Live.

Mine første 9 leveår bodde jeg på Hitra, en koselig liten øy utenfor Trøndelagskysten. Da foreldrene mine ble skilt i -98 flyttet vi til Malvik og jeg senere til Trondheim i egen leilighet. Nå bor jeg sammen med Lives pappa og jentene i et rekkehus på Kattem. Jeg er utdannet hjelpepleier, men synes ikke turnusarbeid og familieliv passet meg, så de siste årene har jeg jobbet i Life på Heimdal. Jeg stortrives i jobben, og brenner for å hjelpe andre mennesker både i form av helse og kosthold.

Da jeg fikk valget om å kjøpe butikken som min mor har drevet i 20 år sa jeg nei. Det er virkelig noe jeg elsker, men det gir meg ikke den friheten jeg ønsker, så da måtte jeg finne en ny sti å gå.

Frihet, det å kunne bestemme over egen tid, være tilstende med ungene, slippe kø og stress om morgenen var noe jeg også ville ha mer av, i tillegg til det jeg likte så godt i den gamle jobben min. Jeg startet opp som selvstendig forhandler for å få mer ut av det livet jeg selv drømmer om. Jobben handler i stor grad om å vise andre veien til suksess, så er du nysgjerrig på om dette kan være noe for deg, så ta kontakt

Vi tilbringer det meste av vår våkne tid på jobben, så da kan man like godt jobbe med noe man liker og brenner for, tenker jeg.


Ønsker du å bli bedre kjent med meg så ta kontakt for en uforpliktende prat.
stinelervik@gmail.com
Kontakt meg:

 @ Stinelervik // @forever_stinelervik

 @ Stinelervik

Stinelervik@gmail.comOrg.nr 998760585

1 kommentar:

  1. Hei !
    Sendte en email til deg i går med spörsmål om hjelp med bloggen min. Har satt i gang julekalender og så får jeg ikke kommentarfeltet til å funke.

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag