♡ Karrierebytte?


Hei, og takk for at akkurat du trykket deg inn her!

"Place your hand over your heart. Feel that? That’s called purpose. You’re alive for a reason. Don’t forget it."


På denne siden ønsker jeg å komme i kontakt med deg som er åpen for nye muligheter.
Jeg har lenge trodd at suksess i denne bransjen kun er for spesielt utvalgte.
Men jeg har innsett selv at jeg brukte dette som unnskyldning for å ikke tørre å gå for drømmen selv. For med en god dose selvdisiplin, det å tørre å tenke stort og ha konkrete mål å jobbe mot har visst meg at jeg kan få det livet jeg drømmer om.

Nysgjerrigheten min ble tiltrukket mot å styre over egen tid. Det å kunne ta seg fri i skolens ferier og få mer tid sammen med familien var noe jeg kunne jobbe mot. For meg handler det å selv ha kontrollen over eget liv, og hvordan jeg ønsker å disponere min tid. Jeg innså at ved å gå samme vei som jeg har gjort de siste årene ikke vil føre meg nærmere mine drømmer, så da måtte det en endring til. Hva skal til for at du får et lykkelig liv? Lykke definerer vi ulikt alt etter hva som er viktig for oss, så det kan bety noe helt annet for deg enn det betyr for meg

Hvis jeg kan motivere èn av dere til å gjøre noe annerledes for ditt liv og din drøm så har jeg klart det jeg ønsket. Det at noen innser at det er helt og holdent opp til en selv hvilket liv man ønsker å ha, og at man trenger en plan for å komme dit. Vi er ikke født for å være her vi står i dag. Vi har kommet hit som et resultat av tidligere valg, og det er ingenting som tilsier at du kan endre på dette for din fremtid

"The fact that you aren*t where you want to be, should be enough motivaton" 


NY START?
Hva drømmer du om?
Å stoppe opp for å spørre seg selv hva man drømmer om kan være en tankevekker for mange av oss, og noe vi gjør alt for sjelden. Dagene flyter litt over i hverandre, og vi tar til takke med å ha det OK slik det er.

Å jobbe sammen med meg under paraplyen Forever Living betyr at du kan være din egen sjef,
der du kan bestemme arbeidstid og arbeidsplass selv og samtidig få mer tid til det du har lyst til. Det er du som bestemmer hvor mye du vil tjene, hvilke mål og drømmer du vil oppnå, og hvor mye tid du ønsker å legge i dette. Det er din innsats og dine mål som blir drivkraften, både på hvor langt du vil nå, men også hvor fort du vil gå. Personlig utvikling, og ha mulighet til å jobbe i en spennende bransje i så stor vekst har vært utrolig viktig, og lærerikt for meg.

Som selvstendig forhandler i Forever får du en unik mulighet til å starte for deg selv og bli din egen sjef, samtidig som du har et stort team i ryggen som løfter deg opp, motiverer og gir trygghet og viser deg veg,og du vil få tilgang til anerkjente produkter med svært god kvalitet som du kan tilby dine kunder.

Vi er en teamkultur av sterke, selvstendige kvinner og menn som er kjempegode til å hjelpe hverandre, og nå ønsker jeg å ha deg med på laget.

JOBBE I TEAM

Ønsker du å jobbe sammen med meg vil jeg gi deg personlig oppfølging og gi det tilgang til opplæringen som trengs for å bli en profesjonell forhandler. 
Når du har fått kjennskap til produktene og ønsker å bygge videre i din karriere må du bytte team og hjelpe disse til å bli fremgangsrike. Dette er verdens minst egoistiske jobb, og man lønnes etter innsats.  Med webinarer som gir faglig påfyll, arrangementer, sammenkomster og teamgrupper via Internett vil du aldri være alene.

HVORDAN TJENE PENGER?

Alle bonuser og utbetaliner er overskudd av salg.
Anbefaler alle nye forhandlere å kjøpe en liten startboks for å komme igang med produkttesting, og beløpet bestemmer du selvfølgelig selv. Du får overskudd av salg, men også provisjon av salg hos de i ditt team. Jo mer du selger, og jo flere du hjelper å starte sin business, jo mer tjener du. Fordelen med vår Markedsplan er når du først har nådd et nivå så faller du aldri ned derifra. Rettferdig og enkelt

Alle stillinger på Markedsplanen, vår forretningsmodell er ledige. Det byr på stor økonomisk frihet, luksusreiser, bilbonus og masse masse mer. Ønsker du å gjøre noe med livet ditt? Hvorfor vente? Hos oss er det ingen risiko, krav til minstekjøp eller innmeldingsavgifter og andre skjulte kostnader.
Og uansett hvilken drøm du bærer på har jeg en kollega som kan vise at det er mulig.
Ønsker du mer info eller selv å bli en selvstendig forhandler i Forever Living? 
Fyll ut undersøkelsen under og jeg kontakter deg.
PS: Du forplikter deg ikke til noe ved å fylle ut spørreskjema


Opprett spørreundersøkelsen med SurveyMonkey

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag