18.08.2018

Life is art - live yours in colors

//Reklame for smART sketcher

Som barn var jeg ikke spesielt god til å leke alene. Det skjedde at jeg kunne sitte med perler eller tegne og fargelegge, men siden ferdighetene ikke var særlig mye å skryte av så husker jeg godt at jeg pleide  å kopiere tegninger fra bøker ved hjelp av matpapir. Mye jobb med å tegne av på begge sider, deretter fargelegging og gå over strekene for å gjøre de tydeligere. Men jeg husker jeg ble så fornøyd med resultatet hver gang. Favoritten var Simba i Løvenes Konge.

For en stund tilbake fikk jeg forespørsel om å teste ut smART sketcher, og da jeg skjønte konseptet så måtte jeg takke ja. For en genial greie:
Kort fortalt går det ut på at du kan tegne etter bilder på et stykke papir ved hjelp av lysbilder fra prosjektoren. 



Barna finner lett frem ved å trykke på knappene på maskinen. Der kan de velge mellom helt enkle tegninger som ligger inne på minnekortet som følger med. De kan også velge bokstaver, eller stavelek. Ønsker man å oppgradere bildene så kan man enkelt kjøpe et annet kort, eller last ned den gratis appen og overføre mobilbilder over til prosjektorens å kan man tegne portretter av familien. 
Hvor kult er det ikke å tegne avanserte bilder på 1-2-3 hjemme i egen stue. 
Jeg ser også for meg at alfabetprogrammet som medfølger vil være et nyttig verktøy for skolestartere som skal lære å skrive små og store bokstaver.


 Inne i appen kan man lett legge til flere profiler og huke av på hvilke interesser barnet har: om det er kjøretøy, natur, blomster, transport osv.


smART sketcher ble meget godt mottatt her i familien og rett som det er sitter jentene og tegner av alver, skilpadder, pandabjørner og biler. Har også fått testet ut portrettbilder via appen, men der trengs litt mer trening. smART sketcher er anbefalt fra 5 år, og skal du ha den med på tur er det bare å sette i batterier, eller bruke strømadapteret som medfølger i pakken.

Etter en drøy uke med testing av smART sketcher har barna følgende å si
"Det kuleste med den, er at man kan tegne ei ape"
Live 6 år

"Bildene blir superfine og det er gøy å tegne - jeg kjenner jeg får troen på meg selv" Tuva 9 år
Vi må skrive under på at dette er en underholdene og lærerik dings for hele familien. Det finnes sikkert enda flere bruksområder enn det vi har brukt den til sålangt, og jeg vet at denne kommer til å bli brukt nye fremover.
Ikke så rart at den nettopp har vunnet prisen for "Årets Arts & Crafts leksak 2018"
smART sketcher får du kjøpt hos ToysRus - link finner du HER
Her prøver vi oss på portrettbilder

1 kommentar:

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag