28.09.2017

Iherb
- favoritter -

Inneholder reklamelink til 
egen nettbutikk


Er nok ikke en av de mest garva Iherb'erne, men noen favoritter oppigjennom årene har det blitt. Handler i hovedsak det som er vanskelig å få tak i her hjemme, eller hvis prisen spriker noe enormt. Jeg vil helst støtte opp om norske produkter/leverandører og oppfordrer alle til å gjøre det samme. Det er beintøft å drive butikk i dag med tanke på økt netthandel. Og viktig å tenke på at også fagkompetansen forsvinner med at fagbutikker må stenge dørene pga dårlig omsetning. 
Derfor handler jeg ikke sukkererstattning, kosttilskudd i normaldoser, og enkle matvarer som enkelt kan kjøpes i norsk Helsekost via Iherb. 

Netthandel er fint det altså, men ikke alltid beste løsning hvis du ønsker personlige anbefalinger og tett oppfølging. For det som funker kjempegodt for naboen trenger ikke å funke like godt for deg. 
Er du usikker, så snakk med lege, terapeut eller innom din nærmeste helsekostforetning for å få råd. Instant pulver av løvetannrot
Bruken av løvetannrot har lang tradisjon i historien.  Under 2.verdenskrig ble røttene samlet inn på høsten da inulininnholdet var på det høyeste, deretter ble roten ristet og brukt som kaffeerstatning. 
Ett raskt søk på Urtekilden kommer det frem at løvetannrot et av de mest avgiftende midlene vi har innen folkemedisin. I tillegg sies det å være godt for fordøyelsessystemet og har en vanndrivende effekt på kroppen. 


Kroppens viktigste protein som finnes i hovedsak i hud, hår, negler og i kroppens bindevev. Vi produserer kollagen selv, men etterhvert som vi blir eldre reduseres produksjonen
Før fikk man mer kollagen via kosten da man kokte kraft på bein og var mer opptatt av å bruke hele dyret i matlaging. Nå er det meste vi kjøper fine filleter helt uten bein,
Kollagen kan være viktig for din fordøyelse, negler, hud og hår. Ofte inneholder antiage produkter kollagen. Dette pulveret kan blandes med varm eller kald drikke og er helt uten smak. 


Disse små kulene (granulater) kan man bruke som søtningsmiddel i mat og drikke, og er derfor svært egnet om du lager konfekt, smoothies, shaker eller som pynt på kaker. 
Beepollen er svært rikt på B-vitaminer som er viktig for hud/hår/negler, men også anti-stress for kroppen i en travel hverdag.  Kort fortalt er det bra for normal fruktbarhet, nervesystemets normale funksjon, normal omsetning av fettsyrer. De gamle grekerne mente at beepollen kunne gi dem udødelighet og evig ungdom. Mange har også god erfaring med beepollen og allergier, men da gjelder det å starte forsiktig. 
Jeg tar tilskudd av beepollen i tablettform i tillegg for å få større dagsdose av dette fantastiske middelet


Pakke med ca 50 økologiske kjærligheter på pinne. Disse er fri for nøtter, kunstig fargestoffer, gluten, fett - ja, det meste egentlig. En kjærlighet gir dagsbehovet for C-vitaminer og de er laget utelukkende av ekte fruktjuice fra jordbær, vannmelon, drue, kirsebær, bringebær og fersken. Søtet med rårørsukker og rissirup


Litt sunnere godteri trengs av og til. Disse minner veldig om M&Ms og inneholder bare 1g sukker. Pakket i små poser på 28g


Krydder som kjøpes i dagligvare er ofte full av sprøytemidler og bestrålt, så skal du begynne å spise mer økologisk så vil jeg absolutt anbefale deg å starte med krydderhyllen. Dessverre er ikke så sortimentet så bra i norske butikker enda, men med årene vil vi nok se mye mer til dette. Mine favoritter er spisskummin, paprika og ceylon kanelJeg velger alltid billigste frakt og holder meg langt unna grensen på 350,- inkludert frakt for å slippe ekstra kostnader. Det er også noen varer som er forbudt å importere til Norge, og en mer detaljert oversikt finner du på Tollvesenet sine hjemmesider.
Er det første gang du skal handle på Iherb kan du benytte deg av min rabattkode KNT541 som gir deg 5% avslag (jeg vil også få en rabatt ved at du bruker denne koden, bare sånn at det er sagt)

Og igjen - er du usikker så legg heller igjen noen ekstra kroner i en norsk helsekost og få kompetansen som kan være avgjørende for deg. 

Når vi først er inne på netthandel må du gjerne titte i min nettbutikk HER. Jeg hjelper deg gjerne med å finne riktig produkt til deg. Og er du ikke fornøyd etter tre måneders bruk, får du alle pengene tilbake av meg. Det er fornøyd kundegaranti på sitt beste


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag