30.08.2017

S U R P R I S E
30 års gave til Arild

"A goal without a plan is just a wish"

Jeg har blitt fortalt at det er 80% større sjanse for at en drøm går i oppfyllelse om man skriver den ned. Det er i mine øyne meget gode odds, og noe jeg ikke tørr å unngå å gjøre!
For det er jo litt rart at vi i 2017, bruker mer tid på å skrive handlelister, enn vi bruker på å sette oss mål her i livet.

Sett bort fra planlegging av ferie, så lar vi stort sett hverdagene gli forbi uten å ha store forventninger til oss selv eller det rundt oss. Vi eksisterer bare. 

Så ett av de første målene jeg skrev ned da jeg startet min egen business på senhøsten i 2015 var at jeg ønsket å ta med kjæresten på fotballtur til England. Han har vært Liverpoolsupporter hele sitt liv men aldri hatt muligheten til å se de på hjemmebane. Tenk for en gave det ville ha vært å gi! Et klart og givende mål å jobbe mot de kommende årene tenkte jeg der og da.

Arild fyller 30 år i oktober, og i går måtte jeg overrekke en litt for tidlig bursdagsgave fra meg og jentene:


I februar blir altså drømmen hans realitet. Selv om jeg har ingen fotballinteresse selv så gleder jeg meg til å ta del i dette universet han er en del av. Oppleve stemningen, være sammen og glede han med noe jeg vet han setter pris på og som jeg har jobbet for å kunne oppnå. Følelsen av å ha klart å nå det målet jeg satte meg, og tårene i øyekroken min i går da jeg fikk gitt den er virkelig ubeskrivelig. Fly, hotell og billetter er alt i boks og godfølelsen kunne ikke vært bedre.

Så en liten utfordring til deg:
Finn frem et ark og skriv overskriften "Hvis jeg vant 10 millioner i lotto" deretter må du få ned på papiret alt som kommer gjennom hodet ditt av ønsker og drømmer - ingen begrensninger.
Alt er lov å ønske, uansett hvor godt man har det fra før.

Når listen er vellutfylt og klar, stryker du overskriften. 
Velg deretter 1-2 av disse punktene som du anser som svært viktig for deg, og begynn å jobbe mot de.
Trenger du veiledning til å starte din egen business så ta kontakt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag