01.09.2016

September
-Barnekreftmåneden -

Hei, og riktig god september!
Ingen tvil om at høsten har kommet til Trondheim og jeg har så smått begynt å tenke på å rydde bort sommerens aktiviteter rundt huset. En stund til snøen  kommer enda, håper jeg, men greit å få orden i sakene når en ny årstid kommer.

September har blitt den internasjonale barnekreftmåneden og jeg har lyst til å rette søkelyset mot en god og viktig sak. Denne måneden skal sette fokus på ulike typer kreft som hovedsakelig rammer barn. Jeg husker så godt da jeg gikk gravid første gang og gledet meg til jeg var passert uke 12. for da var jeg "trygg" - alt ville gå bra. Lite visste jeg at jeg etter den dagen aldri har fått så stor dødsangst, både for meg selv og barna mine som etter den gang. Jeg innså vell den dagen at man er ikke trygge for at barna har et godt liv før de dør av alderdom. 
Men man kan ikke gå rundt å være redd for alt mulig. Jeg har respekt for helsa vår og skal gjøre mitt ytterste for å passe på, men kreft kan man ikke helgardere seg for. Derfor kjenner jeg at denne saken er så viktig for meg at jeg får støtte. Og når man har en blogg når man ut til så mange fler og sammen kan vi få til mye. Derfor har jeg bestemt meg for at 10% av overskuddet går direkte til forskning av Barnekreft av det som kommer inn nå i september. Det betyr at handler du for 1000,- så går 100,- til de. 

4 av 5 overlever barnekreft. Vil du være med på å redde den femte?
Legg inn din bestilling på:

Du kan også donere direkte og følge med fremgang fra min profil hos Barnekreftforskning HER (link) Jeg legger inn donasjonene så fort bestillingene kommer inn


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag