14.09.2016

Everything is possible
The impossible just takes longer


Uansett hvilken drøm du har, har jeg en kollega som kan bevise at den er mulig!
For 10 måneder siden tok jeg et valg- jeg skulle bli selvstendig næringsdrivende. Det satt langt inne å faktisk ta den avgjørelsen, men jeg vet, at med dedikert arbeid vil dette valget få meg bort fra stress og det ekornhjulet som jeg har gått i i mitt arbeidsliv. Dette er et valg som gir meg mulighet til å jobbe når og hvor jeg vil, og med hvem jeg vil. Det kommer ikke til å bli lett, men jeg vet det kommer til å bli verd det.

Jeg vil styre mer av hverdagen min selv. Etter jeg ble mamma merker jeg hvor dyrebar tiden er. Jeg vil skape minner, ha ferie sammen med jentene alle jul- påske- høst og vinterferiene, jeg vil gi de en lang sommerferie med muligheter til å reise bort, oppleve verden og hjelpe andre som ikke har det så godt som oss. Pr i dag har vi ett fadderbarn i Brazil. Enn om vi kunne hjulpet enda 3-5 til?
Penger er ikke drivkraften. Eneste jeg kjenner på er alt jeg kan få utrette om jeg hadde mer penger. Jeg har ikke en drøm om en svindyr bil og millionvilla, jeg vil kunne klare meg godt, ha nok penger til å hjelpe Tuva og Live slik at de kan realisere sine drømmer, og bygge trygge omgivelser for meg og min familie.

Jeg elsker jobben min i Life. Jeg har lært så utrolig mye, og alle de tilbakemeldingene fra kundene tyder på at jeg er god i jobben min. Men jeg kommer liksom ikke lengre enn dette. Bytter tid mot penger, og når jeg vil ha mer av begge dele, blir det en kabal som ikke går opp. Med Forever såjobber jeg parallellt med den jobben min og mammarollen jeg har i dag, med en samboer som jobber turnus og er 3 uker borte. Jeg får ikke tildelt mer tid etter jeg bestemte meg for dette, så jeg må prioritere. Hardt ja, men også veldig veldig gøy.

Søker du personligutvikling, eller skulle ønske du hadde noen ekstra kroner hver måned, kunne tilpasse din egen arbeidstid og bestemme selv når du trenger ferie? Du jobber på dine premisser, etter dine mål! Ingen krav til startboks eller skjulte kostnader - du betaler kun for de produktene du ønsker.
Ta kontakt! Jeg er i et team med flere fantastiske jenter som allerede har gjort dette. Jeg vil så gjerne veilede deg mot din drøm. Så vil du starte på din reise i dag er jeg klar får å hjelpe deg igang. Still meg spørsmål, og jeg sender deg gledelig en kort forretningspresentasjon jeg har spilt inn på 15 minutter. Send meg en mail på stinelervik@gmail.com eller ring/sms 93879292
For det ER mulig - jeg har oppskriften her, og har sett resultater med mine egne øyner. Det eneste som står mellom deg og din drøm, er deg selv

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag