26.09.2016

Don't fear change
Embrace it!

Riktig god mandagsmorgen kjære dere!

Treg start på dagen her, og jeg gleder meg til samboeren kommer hjem i morgen etter over 3 uker på jobb. Det skal bli godt med mer avlastning med jentene, ikke minst ha noen å snakke med på kveldstid. Etter ungene var levert på skole og barnehage i dag tok jeg en kjapp løpetur i marka. Deilig start på en ny uke.

I gårkveld fikk jeg besøk av to flotte jenter i teamet for litt prat og deling av erfaringer fra den siste tiden. Det er så koselig å møtes bare for å snakke, bli bedre kjent, hjelpe hverandre og løfte hverandre frem i et samfunn der vi stort sett ikke unner andre folk lykke. Det gir meg så mye å følge opp teamet og se de knuser mål etter mål hver eneste måned. Det er ikke alle i mitt team som bor i umiddelbar nærhet, men heldigvis har vi tett kontakt via Internett, slik at jeg føler jeg er med uansett. 

Sitter du å er nysgjerrig på muligheten som ligger der for deg så ta kontakt med meg!
Du kan handle produkter til innkjøpspris, eller du kan gå inn for å bygge noe større og få dette som en biinntekt, eller hovedinntekt alt etter hva du vil jobbe for. Det er ikke skummelt, og du må ikke kunne noen ting før du starter - jeg er klar til å veilede deg mot dine mål og det er ingen risiko. Vil du prøve, men ser at det mot formodning ikke går får du returnert alle salgbare produkter med 90% av pengene tilbake, liknende tilbud finner du nok ikke andre plasser for å bygge din egen bedrift.

Med gode produkter og et solid team i ryggen så tilbyr jeg en unik mulighet til deg her i dag.
Jeg gikk å var nysgjerrig lenge, uten at jeg turte å si det høyt. Kjente at jeg var nysgjerrig på hva dette var, siden ingenting bestod av hemmelige møter eller dyre produkter, så når jeg først startet som forhandler,  så angret jeg på at jeg ikke startet før. For man lærer mens man går og muligheten til å nå mine mål har aldri vært nærmere enn nå, så lenge jeg gjør jobben så vet jeg at jeg får det til! Og du må ikke gjøre alt alene. Det er det beste med teamwork og du vil få all opplæring du trenger gratis.
Send meg en melding på 9387 9292 eller en mail til stinelervik@gmail.com hvis du vil vite mer før du bestemmer deg.

Håper jeg hører fra deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag