17.04.2016

What goes around, comes around


Jeg leser en utrolig spennende bok som heter "The Secret" som handler litt om hvordan vi kan bruke tankene våre til å få det vi virkelig ønsker oss. Tanker har en frekvens som vi sender ut til verdensrommet. Tankene er magnetiske, derfor vil du få tilbake like ting som befinner seg på samme frekvens. Man trenger ikke å forstå det, men alle bør handle ut fra disse prinsippene.

Det betyr at du tiltrekker deg nøyaktig det du tenker hver eneste gang. Og du skal tenke på det du vil ha og ikke hvordan vi ikke vil ha det. Et eksempel hvis du tenker: "Jeg må ikke komme forsent". Fordi du får akkurat det du tenker, på vil du derfor sende ut signaler om at du ønsker å komme forsent. Det er ikke forskjell på "vil" og "vil ikke" I stedet bør man tenke; I dag skal jeg være ute i god tid.

Mange blir redde for alle negative tanker som kommer. Faktisk må man tenke mange negative tanker over tid før de slår rot i oss, men de kan gjøre det. Er du redd for å ha negative tanker vil du tiltrekke deg mer negative tanker og derfor fordoble de. Mange nok kjennskap med dette fra før hvis vi ligger en kveld å tenker på noe negativt, plutselig "baller" det på seg og tankene er både større og skumlere nå enn når man først begynte å tenke på de. Bestem deg derfor for at du skal tenke gode tanker. De gode tankene skal være kraftfulle, og de negative tankene er svake. For å komme seg ut av en negativ tankegang kan man skrive en liste med ting som gjør deg glad. Det kan være minner, en sang, gode ord til deg selv osv. Skriv det ned og ha det tilgjengelig når de mørke tankene kommer igjen.

De fleste av oss har aldri gitt oss selv lov til å ønske det vi virkelig ønsker, fordi vi ikke fatter hvordan det skal la seg realisere. Tenk på at alle som noensinne har utrettet noe stort, visste ikke nødvendigvis hvordan de skulle få det til. De visste bare at de skulle gjøre det 

Livet ligger i hendene dine, klar til å formes. Uansett hvor du befinner deg nå, uansett hva som har skjedd i livet ditt, kan du begynne å velge dine tanker bevisst, og du kan forme livet ditt. Det er ikke noe som heter en håpløs situasjon. Hver eneste omstendighet i livet ditt lar seg forandre

Jeg er snart halvveis i boken og synes mye av det virker for godt til å være sant, men jeg har blitt utrolig mye mer bevist både ovenfor hva jeg føler men også tenker, og skal gi det en sjanse. Jeg har ikke råd til å la være. Tror du på tankens kraft, eller har en god historie å komme med?
Noen kaller det carma, andre mener det er tilfeldig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag