04.04.2016

Does it make you happy?

Jeg er så inspirert etter et fantastisk seminar med Forever Living her i byen på lørdag. Jeg fikk komme opp å motta min Assistant Managerpin sammen med 4 andre og for et adrenalinkick!
I tillegg fikk jeg se 2 av "mine" motta Assistant Supervisor, og ei hadde til og med klart Supervisor etter en måned som forhandler. Fy flate så stolt jeg er av meg selv og jentene mine. Dette er bare begynnelsen. Flinke foredragsholdere fikk meg til å ville dette enda mer! Under har jeg satt sammen en liten videosnutt fra dagen min:


I følge statistisk sentralbyrå så er det noen faktorer som troner øverst på listen på spørsmål om "Hva er et godt liv? Penger, Tid, God helse, Fellesskap og det å bety noe for andre er det folk flest ser på som et godt liv. Penger er ikke alt, men jaggu er det mye frihet som penger gir: man kan ta mer fri, reise, bli med på opplevelser og man kan hjelpe andre i mye større grad om man har "nok" penger selv og ikke sliter med å få endene til å møtes hver måned. Det å skulle etterstrebe det gode liv som framstilles i dagens samfunn, gjør at mange blir utbrente og veldig mange unge slutter helt å drømme om framtiden sin

Det er mange måter å skaffe seg de ekstra pengene man trenger. Man kan bytte ut tiden sin med penger, enten som ansatt eller om man velger å åpne en bedrift selv. Man kan vente på å arve noe, hvis man har en rik slekning, men det er trist å vente på at de dør med å realisere drømmen sin. Man kan invistere som Olav Thon, men det forusetter at man har pengene fra før, eller man kan drive Big Business som Røkke og Rema-Reitan. Network marketing er big bussiness!

Men i motsettning/fordel til nevnte eksempler går pengene til den som har jobbet for de, ikke de som sitter øverst på toppen.

På 5 måneder som forhandler har jeg klatret 3 ganger på Markedsplanen 

La oss si at man jobber på en vanlig arbeidsplass og får 22000 utbetalt i måneden. Hvis alle utgifter du har kommer på 21000 betyr det at du sitter igjen med 1000,- pr mnd du kan bruke på hva du vil. Det er ikke mye, men litt. Hva om Forever kan gi deg en ekstra inntekt på 5000-10 000,- pr mnd i tillegg til din lønn? Da har man plutselig råd til mye mer og kan realisere enda flere drømmer. Det er kanskje derfor så mange som 95% av oss i Forever har dette som en deltidsjobb.

Du har kanskje sett at mange har startet opp med dette, og tror du det er bare for pengene så må du tro om igjen. Det er bare en bonus i tillegg til å få kvalitetsprodukter til innkjøpspris, man får mulighet til å hjelpe andre med å oppnå suksess, man stifter nye bekjentskaper og heier på hverandre, man får skryt når man har gjort noe bra, og har et bunnsolid team i ryggen. Folk som er negative vet dessverre ikke hva det handler om. Og det kan jeg si! For jeg gikk å sa nei i 2 år før jeg takket ja. Så min anbefaling er se på hva Forever er og hva det kan tilby før du sier blankt nei. Det er ikke for alle, men alle har likt utgangspunkt om man vil begynne. Så hvor er du i dag, er du fornøyd? Og hvor vil du være om 10 år? Dessverre vil mange stå på samme plass med de samme drømmene uten å være et skritt nærmere. Jeg kan iallefall si at jeg har prøvd

Så vil du vite mer om hvordan man kan komme igang så send meg en mail: stinelervik@gmail.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag