11.02.2016

Changes

God morgen=)
Vet dere? Kjæresten min har startet med å male soverommet! Planen var at vi skulle ta det neste gang han var hjemme, men nå er vi altså i gang, og skal ut å kjøpe gipsplater for å fortsette malingen i helgen. Har fått fargen på en vegg, og jeg må si at jeg elsker den! Forandrer seg veldig i forhold til lyset og ser både sort, grønn og blå ut. Gleder meg til å vise dere. Tror det kommer til å bli veldig fint på soverommet nå.

Tirsdag denne uka hadde jeg siste dag på F1 i Forevers fit-program. Rett etter nyttår startet jeg med C9 over 9 dager, og gikk over til F1 pakken 11. januar som fokuserer på mer mat og trening. Dette er pakker som er utviklet av eksperter for å gi deg en forandring enten med kosthold eller levevaner man har lyst til å endre på. Pakkene inneholder kosttilskudd og enbrukerhåndbok som gjør det enklere å gjennomføre med tips, inspirasjon, oppskrifter, dagbokdel blant annet
 Jeg er stolt av meg selv og mine resultater! Jeg har vært utrolig motivert og bestemt meg for at dette skal jeg klare. Bort med alle unnskyldninger og begynne å jobbe for det jeg vil! Vi går mot vår, og her må jeg bare jobbe for å komme dit jeg vil.

Nye bilder har blitt tatt for å se endringene. Jeg ser kroppen min hver dag og synes det er vanskelig å se forandringene som skjer underveis. Kan merke at klærne sitter løsere, men det er ekstra gøy å se det på bilder når jeg setter de ved siden av hverandre.
Jeg er så glad for at jeg kastet meg på dette, og så glad for alt det har gjort for meg. Det var virkelig den forandringen jeg trengte for mitt liv og min helse. Ikke bare er det flere kilo og cm som er borte, men tankegangen og søtsuget har også forsvunnet. Jeg føler meg renere, sunnere og sprekere. Faktisk har jeg begynt å finne enkelte treningsformer jeg liker og det er dermed ikke så tungt å komme igang.
Nå er det nye 30 dager på vårt F2 program og nye mål skal nåes

Nysgjerrig? Husk at du har 90 dagers fornøydhetsgaranti med Forever. Er du ikke fornøyd med produktet får du pengene tilbake fra meg personlig! Ta kontakt på stinelervik@gmail.com eller besøk min Facebookside

Snap: stinelervik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag