19.01.2016

Hvordan ser livet ditt ut?


Mye av jobben i Forever er å hjelpe andre til å nå sine mål. Man kan ikke sitte på toppen å se at andre jobber og man drar inn fortjeneste av det selv. Det er ikke sånn det fungerer, heldigvis. For å nå sine mål, må man hjelpe de andre i teamet og nå de mål som de har satt seg. Jeg har nå to stykker i mitt team, men jeg ser etter flere som lengter etter nye utfordringer, en trygg inntekt og en mer fleksibel hverdag. For min del ønsker jeg å jobbe mindre med det jeg gjør i dag, bestemme min egen arbeidstid, og kan jobbe fra hvor som helst i verden, og få muligheten til å ta "fri" under påskeferie, vinterferie og høstferie uten å tape på det.

Som selvstendig forhandler kan man få en ekstrainntekt, jobbe seg opp mot en heltidsinntekt og det eneste man trenger å gjøre er å gå den veien mange andre har gått før. Man må ikke finne opp kruttet på nytt, men rett og slett bruke produktene, snakke om de, og hjelpe teamet sammen. Jeg synes det er godt å være en del av noe så stort. I teamet har vi mange flinke folk som jeg virkelig ser opp til, og som har klart mye på kort tid. Jeg skal nå gå samme vei, og klarer jeg det, så vet jeg at mine mål er innenfor rekkevidde også.

Bruk litt tid og tenk på hvordan livet ditt ser ut og hva du skulle ønske for fremtiden. Hva slags mål har du? Hva vil du oppnå på det personlige planet, for din familie og ditt yrkesliv?
Jeg ser etter enda flere i mitt team som har lyst til å satse, så kjenner du at det kribler litt i magen når du leser dette så ta kontakt. All opplæring og oppfølging skjer via nett, og jeg skal love deg tett oppfølging og hjelp på veien. Legg ned litt tid og energi i din virksomhet hver dag, eller noen timer i uka ut i fra dine mål og du vil nå drømmene dine raskere. På ca 7 uker klatret jeg på Markedsplanen 3 ganger, bare fordi jeg hadde satt meg et konkret mål, og la en plan med hjelp fra min Sponsor  Linn Christin og Upline Manager Eva Siren, som dere kanskje kjenner best som Divamamma.

Noen av fordelene med Forever: 
♥ Du bestemmer arbeidstiden selv 
♥ Man blir lønnet etter innsats
♥ Som forhandler har man 365 dagers returrett på produktene
♥ Man får produkter til innkjøpspris
♥ Ingen bindingstid
♥ Ingen gebyrer eller krav til minstekjøp
♥ Et likt utgangspunkt for alle uansett når man blir med
♥ Personlig oppfølging og et solid team i ryggen

Kontakt meg så forteller jeg mer om min jobb og om hvordan du også kan komme i gang! Jeg kan sende deg en kort presentasjonsvideo hvis du vil se på mulighetene Forever har å tilby

Vil du vite mer så send en mail til stinelervik@gmail.com
Håper å høre fra akkurat deg!
 


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag