07.12.2015

Hjemmelagde badebomberFlere som har barn som elsker disse badebombene som bruser når de kommer i kontakt med vann? Vi har kjøpt slike ved flere anledninger og det har vært stor stas å slippe de i badekaret - få farge på vannet, kanskje litt glitter og silkemyk hud. Men hva er de egentlig laget av? 

Som skrevet tidligere har jeg testet ut en del hjemmelagde julegaver i år. Denne er også fin å gi i gave til barn, voksne som har badekar eller en beroligende badebombe til et pleiende fotbad. 
Her kommer oppskriften på 6 store badebomber

Du trenger:
♡ 2 dl natron ♡ 1 dl sitronsyre (kjøpes på apotek) ♡1 del epsomsalt ♡8 dråper eteriske oljer
♡konditorfarge ♡Former ♡ Engangshansker ♡ 2 ss Cocosa grønn ♡Vann i sprayflaske

Bland alle tørre ingrediensene i en bolle. Smelt cocosa over svak varme og bland noen dråper av ønsket konditorfarge i vannet. Bland alle ingrediensene forsiktig sammen. Vær veldig forsiktig med bruk av vann, da det bruser fort hvis det blir for mye. Kna sammen til en masse som holder lett sammen. Trykk deretter massen i ønskede former dekt med plastfolie. Jeg brukte kakeformer og lot de stå kjølig over natten i kjøleskap. 

Beroligende lavendel, pleiende cocosa og næringsrik epsomsalt til barnas kveldsbad - som i tillegg er en gøy opplevelse. Man kan også tilsette litt spiselig glitter, tørkede blomster eller andre dufter. Flott julegave og en gøy aktivitet å gjøre sammen med barnaIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag