14.10.2015

HØSTFERIE 2015

Uka er i full gang etter en fantastisk høstferie på vakre Hitra.  11 stk ble vi totalt som samlet oss i mammas barndomshjem fra torsdag til søndag, og jaggu har vi fått mye ut av dagene. Knallfint høstvær gjorde at vi fikk tatt oss en tur på Storvågsfjellet og begge barna gikk opp helt selv! Det var iallefall en fornøyd treåring som nådde toppen.

En tur i Bussekaillstua ble det også - kjempespennende for jentene å klatre ned i fjellet og finne en stor, mørk hule full av historie. Nærmeste nabo har gård, og vi var så heldige å få komme inn å kose med kalvene, hilse på kua, hoppe i høyet og være med på melking. Tilogmed skummende, varm melk rett fra kua fikk vi, og det har blitt nevnt hver eneste dag siden. Tyttebær fra skogen og kamskjell min onkel dykket etter på lørdag. Mat rett fra naturen. Ord blir egentlig fattige etter en helg med så mye inntrykk og mange gode minner jeg håper jentene tar med seg for alltid. 
På tur til Storvågsfjellet - Fjellvær i høstdrakt

Utsikten fra fjellet. 
Vi fikk også se tre store ørner som svevde så fredlig på himmelen
Utsikt over Fjellvær og heimplassen til mamma. Her har mormor og morfar alltid bodd så mange gode barndomsminner herifra

Live synes det er stor stas med fjøset og kunne godt tenkt seg å vært der hele dagen

Bussekaillstua


post signature

2 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, herlig høstfjell♡
  Ser ut som dere har kosa dere ja :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Line =) Det var en helt magisk høstferie, og vi snakker fortsatt mye om den =) Minner for livet

   Slett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag