30.08.2015

Nå er du sur igjen!

Hei, så koselig at du tittet innom bloggen min i kveld.
Her er jentene i seng etter en skikkelig kosedag og det var på tide! Jeg har nok ikke vært den beste utgaven av meg selv de siste dagene og tatt meg selv i at små bagateller gjør at det koker i hodet. Jeg blir irritert av småting og lyst å holde for ørene bare ungene puster. Vil at ting skal skje med engang jeg sier det, enda jeg vet at det aldri er slik. Barn trenger tid og det går litt saktere.
Når eldste jenta i gårkveld stakk i meg "mamma, nå er du sur igjen" var det bare å senke skuldrene og legge planer for denne dagen. Av med telefon og koble ut hodet. La det som er hjemme være hjemme og dra bort for noen timer.

Det gjør ikke godt for noen å være så irritert, men av og til har man perioder med indre uro som man ikke helt klarer å plassere, derfor blir alt bare halvveis, jeg bjeffer og går rundt og er litt deppa uten at jeg helt klarer å sette fingeren på det. Håper dagen i dag visker ut noen av de sure minene fra meg tidligere i helgen.

Vi satte kursen mot byen, og vi valgte å reise med buss.Vi kjøpte vi et lass med godteri, baconsnacks og popcorn, boltret oss ned i kinosalen og kosa oss med "Innsiden ut". Tommel opp for nok en Pixar klassiker! Kommer nok til å bruke scener fra filmen for å visualisere følelsene til jentene i tiden som kommer.  Så var det tid for middag på Mc'ern etter barnas ønske, tusling i byen, mating av duene på torget, turning i parken og is i Trondheimsgater før vi tok bussen hjem igjen. Herlig dag for store og små. Jeg har riktignok kjøpt meg litt bedre samvittighet, men vi har jaggu laget oss en fin dag. Ha en fin søndagskveld 
 

 

 

post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag