14.07.2015

Tuva 6år!

Hipp hipp hurra for storjenta mi som fyller 6 år idag!
Dagen er så spesiell på så mange måter, og tanken på fødselsopplevelsen hjemme på badet slår meg sterkere i dag enn noen annen dag resten av året. Det er så mange følelser og tanker som dukker opp, og jeg er så inderlig takknemlig for at det gikk så bra som det gjorde. Tenk at det nå har gått 6 år.

To melketenner er allerede erstattet av "voksentenner", en er fortsatt løs, skolesekken med favorittpenalet henger klart i gangen til skolestart,  hun er begynt å bli lei av rosa og hun går stadig lengre vekk fra hjemmet for å besøke nye venner. Mamman har blitt teit og gammel som hun sier, og i perioder føler hun seg mer enn nok klar for å flytte ut! Det er mange sjarmerende øyeblikk med en 6åring i hus.

Vi har feiret dagen akkurat slik Tuva ville; 6 timer i Pirbadet, Chips, pølse og milkshake til lunch, hjemmelaget tomatsuppe til middag og mormor på bløtkake i ettermiddag mens vi så Frost. 
Bursdagsbarnet spurte så fint hun kunne, om vi ikke kunne feire litt i morgen også. Tror det var gøy å være med å bestemme hva vi skulle fylle dagen med. Vi kan iallefall huke av for en vellykket dag


post signature

1 kommentar:

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag