08.07.2015

-The naked truth-
Om meg #4

Totalt unyttig og en smule flaut, men her er 14 fakta om meg del 4:

♥ Jeg jobber best under press. Om det er noe som skal være klart eller ferdig til et viss tidspunkt kan du banne på at jeg er mer effektiv jo nærmere deadline.  Som for eksempel en kveldstur på butikken. Jeg drar ikke før jeg må løpe for å rekke det. Var slik med skolearbeid også. Satt heller å skreiv halve natta før innlevering enn å starte i god tid. Veldig dårlig vane!

♥ Jeg ble dødsforelska i Leonardo DiCaprio det året Titanic kom ut. Jeg hadde alt av plakater og utklipp fra blader over hele rommet mitt. Andre mancrushes gjennom årene har vært David Beckham, Johnny Depp, Vin Diesel og Channing Tatum (nå snakker vi nesten måneder, okey da;nåtid) Hadde det vært sosialt akseptert og jeg hadde bodd alene skal du ikke se bort i fra at jeg hadde tapetsert sistnevnte overalt!
♥ Jeg fikk min første sommerjobb da jeg var 14 år. Da jobbet jeg som stuepike på et motel - og hatet det virkelig! Året etter ringte de og ville ha meg tilbake og jeg takket nei. Mamma stakkar holdt på å gå av skaftet, for man takker aldri nei til jobb når man ikke har noe annet å gå til. Heldigvis fiksa jeg meg sommerjobb på et utested på Hitra samme år. En periode jobba jeg på tre uteplasser på Hitra, sykehjem på Stjørdal, sykehjem på Nidarvoll og tre ulike helsekostbutikker her i Trondheim. Det året hadde jeg 7 skattekort. I tillegg til skolegang er jeg glad for at jeg er manisk etter å planlegge, så jeg visste alltid hvor jeg skulle møte opp når.

♥ Jeg er håpløs å diskutere med. Veldig påståelig og sta, og googler ALT! Stakkars Arild, for om jeg "taper" blir jeg sint; overreagerer og utaggerer og kan bli skikkelig usakelig om det er tema jeg brenner litt for. Dessverre kommer jeg på de virkelig gode argumentene og beste svar 10 minutter etter diskusjonen er over. Derfor liker jeg å ta konfrontasjoner på mail. Da får jeg god tid til å tenke meg om, og formulere slik at jeg ikke ser ut som en total idiot. Det gjelder både firma og privatpersoner. Send de en streng mail, pleier Arild å si om jeg klager over noe/noen.

Hvordan kan jeg tenke før jeg snakker, når jeg ikke vet hva jeg sier før jeg har sagt det?

♥ Jeg er alt for god til å kjøpe det jeg vil, fremfor det jeg trenger. F.eks skulle jeg hatt nye støvler i 10 år! Men jeg går fortsatt med bløte joggesko på regnværsdager. Og de har det vært mange av. I fjor tok pappa meg inn på en sportsbutikk for å kjøpe allværsjakke - da hadde jeg vært mamma i 5 år og ikke hatt skikkelig uteklær

♥ Jeg hører mest på Korn, Him, Slipknot og liknende, men min guilty pleasure var Faith Hill. Kunne hele "There you'll be" albumet på rams og gåsehud til månen.

♥ Da jeg skulle kjøre opp strøk jeg på teorien to ganger! Jeg rasa gjennom spørsmålene på 13 og 17 minutter og ble skikkelig skuffa da jeg fikk tommel ned. Kanskje en grunn til at man har 90 (!) minutter på seg. Tredje gang satt jeg i ca en halvtime og besto med glans.

♥ Jeg er kjedelig lovlydig. En gang fylte jeg bittelitt avgiftsfri diesel og hadde så sinnsykt dårlig samvittighet da det gikk opp for meg. Trodde alle var ute etter å ta meg for min lille kriminelle handling. Slike småting kan gå skikkelig inn på meg og gjør at jeg kan få en vond klump i brystet. 
Er også kjempenøye med fartsgrenser og bilbelte, men det er jo bare positivt da. Jeg kunne aldri sneket på bussen eller stukket av fra taxi'n for morrosskyld, for eksempel. Jeg hadde dødd av dårlig samvittighet

♥ Jeg ser så utrolig lite TV. Følger med noen serier sammen med Arild, men det er svært sjelden jeg sitter å zapper på tv om jeg er alene. Slår heller av tv og finner opp data for å surfe eller se netflix.

♥ Systematiker: Alt skal ha sin faste plass og alle bildene mine ligger i fine mapper etter alfabetisk rekkefølge på dataen. Kan bli grinete om stua er bomba og kjøkkenbenken er et stort kaos.

♥ Jeg drikker ikke svart kaffe. Mamma var over 40 da hun begynte, så kanskje det er arvelig. 
Kaffe latte eller fettkaffe bestående av cocosa og smør går. Elsker også min nye Dolce Gusto - den må jeg forresten vise dere en dag!

♥ Jeg gikk på 3 ulike vidregående skoler. Først Grunnkurs Helse og Sosial på Malvik, fordi vi måtte søke nærskolen så lenge de hadde studierettningen. men det var en såpass liten skole at jeg måtte flytte over til Stjørdal og Ole Vig for VK1 Hjelpepleier, men da jeg hadde komme inn der fikk vi beskjed om at de ikke hadde sisteåret på den skolen. Derfor ble mitt siste år på vidregående lagt til Brundalen i Trondheim. Der tok jeg også Allmenn påbygging året etter

♥ Jeg har bevisst stilt klokken på mobilen 7 minutter fram i tid. Selv om jeg vet den går for fort så forter jeg meg for å rekke ting og kommer derfor som regel tidsnok. Har prøvd både 5 minutter og 10 minutter, men 7 er perfekt

♥ Jeg kjøper helst økologisk mat og merker godt på kroppen og huden i perioder der jeg spiser mye dårlig mat som hvetemel, sukker eller melk. Spiser jeg det ofte og over lengre perioder kjenner jeg ikke noe til det, men etter perioder uten og jeg prøver å innta noe kjenner jeg hvor giftig det er for min kropp. Mat er medisin, you know


Les del 1 HER
Les del 2 HER
Les del 3 HER

post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag