07.04.2015

Spring equals colors

Hei og fin tirsdag!

Mange som synes det var tungt å stå opp i dag? Jeg synes det var rart å våkne av klokken nå som vi har hatt nesten 2 uker påskeferie, men heldigvis gjør den lysere tiden det mye enklere å våkne opp. Det blir godt når man kommer inn i rutinene igjen.

Søndagskveld kom kjæresten hjem etter sin første turnusvakt på sjøen. Så utrolig godt å se han igjen, for ikke å snakke om Lives reaksjon da hun endelig fikk se pappan sin igjen. Hun har siden hun var baby hatt et veldig sterkt bånd til pappan sin, så vi var litt spent på hvordan hun ville ta det å være så lenge borte. Men gleden var STOR da han kom inn døra. og hun har stort sett gått oppi han siden han kom hjem.

Jeg har begynt å få våronna over meg, og fikset pallekarmer til å så litt utendørs i år. Litt mer farger kommer inn i interiøret og ting ryddes bort og kastes. Når det er orden rundt meg blir det også orden i hodet. En av favorittene som ble klikket hjem var denne puta fra Ebay. Likte fargene og mønsteret så utrolig godt og tror det blir en fin kontrast i vår mørkegrå sofa.

Ha en fin start på hverdagen =)

post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag