02.02.2015

Grønn start!

God mandagsmorgen!
Har dagen startet bra? Her var vi litt for sen til å stå opp. Hadde nesten glemt at jentene måtte ha nytt skiftetøy i barnehagen og alt av uteklær lå i en ball i gangen. Fikk sortert og pakket ned det mest nødvendige og kom inn i barnehagen litt for sent. Slik mandager pleier å være. 

Den største forskjellen mellom de tidligere mandagene og denne, er at fra og med i dag har jeg startet opp med Supercleanse.
Noen som har hørt om det før? Det er rett og slett en restart av kroppen der man spiser ekstra mye grønnsaker og supermat over en periode. Dette skal man gjøre i 5 eller 10 dager. 
Jeg skrev litt om mine opplevelser med supermat i dette innlegget fra september i fjor.

HVORFOR?
Kroppen vår utsettes daglig for en rekke belastninger gjennom luften vi puster inn, halvfabrikata, dårlig kosthold, tung mat som kjøtt, meieriprodukter og korn. De kommende dagene skal kroppen få næring fra grønnsaker, frukt, sunne fettkilder som cocosa/gode oljer samt supermat. Man skal ikke gå sulten, men tilføre grønnsaker, fett, nøtter, vann og urtete slik at kroppen får alt den trenger. Menyen består også av 4 supersmoothies hver dag.

HVA GJØR DET MED KROPPEN?
Mange opplever bedre fordøyelse, mer energi og overskudd. Man får også klarere hud etter en slik cleanse. Noen kan på grunn av (for mye) supermat oppleve ubehag, svimmelhet eller hodepine. Man kan justere mengdene alger og det vil gå over av seg selv når kroppen blir vant på forandringene.
Dette er helt ufarlig og kroppen får både proteiner, fett og karbohydrater samt vitaminer og mineralene den trenger for å fungere optimalt

Var å handlet inn frukt og grønnsaker på lørdag og nå er første supersmoothies blandet og jeg er spent på de kommende dagene. Det jeg tror blir de største utfordringene er ikke varmmat til middag og pepsi max. Wish me luck! Og gjerne spør hvis dere lurer på noe, eller har lyst til å prøve selv.
Super Nature har laget menyforslag, så alle kan gjennomføre dette med litt viljestyrke.

PS: Bor du i Trondheim og ønsker å bli med på gratis kurs med Supermat ekspert John Opsahl 12.februar? Meld deg på hos Life Heimdal så blir du med oss. (Bindende påmelding) Anbefales på det sterkeste! Her blir det gått igjennom hva supercleanse er, hva det gjør med kroppen, mer om supermat og motivasjon. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag