25.11.2014

Hjemmelagde fiskepinner

Da vi var på sjøen fleipet pappa at vi kanskje fikk fiskepinner på kroken. Tuva så bare rart på han og sa "hva er fiskepinner?" Da kom jeg på at hun aldri har fått servert det! Og siden frossetvarianten er så som så tenkte vi å prøve hjemmelaget fiskepinner, og det med hell.
Her kommer en oppskrift om du også vil prøve

700 g seifillet
Hvetemel
Salt 
Pepper
1-2 egg
Brøsmuler/griljemel
Frityrkoker eller gryte med olje som tåler høy temperatur

Del fisken først i små staver. Pisk sammen ett egg i en skål. Bland mel, salt og pepper i en annen og ha brødsmulene i den tredje skålen. Dupp fiskebitene først i egget, så i melblandingen og deretter i smulene. Frityrstek fiskepinnene noen minutter for en saftig, sprø hjemmelaget variant.

Server med kokt potet, raspet gulrot eller råkostsalat og en god dæsj remulade.
Velbekomme


post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag