16.08.2014

Prosjekt: jenterom

Et av de rommene vi pusset opp i den forrige leiligheten var jentenes soverom. Jeg elsket det rommet, og synes det er gøy å innrede et prinsesserom som skal være både fint og praktisk. 
I leiligheten vi har nå er soverommene et prosjekt som virkelig må taes, og dere får ikke se bilder før jeg har etterbilder å vise fram. 

Nå har vi begynt å tenke på å pusse opp det soverommet vi har pr i dag slik at Tuva kan overta dette, med tanke på garderobeplass er det mest praktisk da hun har et walk in closet som hører til rommet hun har nå- det vil gjerne mor i huset overta.

Nok en gang er jeg i planleggingsfasen av et nytt soverom, og hvordan vi skal gjøre det med tanke på fargevalg og interiør. For etterhvert som årene går vil Tuva bruke rommet sitt mer og mer, så her bør vi tenke litt langsiktig også. Sist malte vi soverommet i "lille prinsesse" fra Jotun. En nydelig farge, men føler hun allerede har vokst litt fra denne. Valget faller nok mer på duse, varme farger for å skape en rolig stemning på rommet.

Jeg kjenner jeg er klar for forandringer her hjemme, og bloggen har også fått en liten høstlig make-over. Håper dere liker det!

Her er ønskelisten til oppussingen:
post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag