15.08.2014

Laks med fennikel og dillrømme

Denne fantastiske oppskriften fant jeg på Trines Matblogg og den falt virkelig i smak.
Typisk oss og ha standard potet, gulrot, rømme og agurksalat når laks står på menyen, men her får du laksen i en helt ny vri, med nye spennende smaker.

Til 4 porsjoner treger du:

DILLRØMME:
1/2 boks Rømme
Fersk dill
salt og pepper
revet sitronskall

Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper. Settes kjølig

FENNIKELSALAT
1/2 fennikel i tynne skiver
1/2 rødløk i tynne skiver
1/2 eple i tynne staver
Saften av 1/2 sitron
1/2 ts sukker
salt og pepper

Jeg startet med å presse ut saften av en halv sitron. Bland deretter alle ingrediensene og sett kjølig.

LAKS
500g laks i posjonsstykker
smør
salt og pepper

Stek laksen i en stekepanne til den er akkurat gjennomstekt.

Om ønskelig kan man servere retten sammen med båtpoteter. Barna her foretrekker poteter fremfor fennikel salat. Server og nyt! En ny favoritt i heimen

post signature

2 kommentarer:

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag