11.07.2014

Ferietur til Östersund

Søndag etter en herlig helg på Hitra var det klart for årets familieferie og 4 dager i herlige Östersund i Sverige. Etter en 4 timers kjøretur på kvelden der begge jentene var våkne var det god å komme fram til hytta og senke skuldrene. Med herlige temperaturer og lite planer var det klart for gode dager i nabolandet. Storsjøbadet og Jamtli ble besøkt og vi fikk slappet av og samlet litt nye krefter.

Jaggu er det godt å komme hjem etter man har vært noen dager borte også, og nå har eldstejenta dratt på pappahelg og kjæresten har dratt på en ukes seilas med gode venner. Det betyr alenetid med lillesøster og masse avslapping i herlig sommersol. 

Jeg håper dere har en god sommer så langt! Deilig å tenke på at man enda har 2 uker fri
Kilde

ÖSTERSUNDTIPS

- Storsjøbadet: Sett av minst to dager om du har badeglade barn. Der kan man være hele dagen da uteområdet egner seg til avslapping mellom badeøktene. Man kan ta med medbragt mat, eller kjøpe i restauranten på badet. 120,- for voksen, 30,- for barn

- Jamtli Historieland. Her kan du gå tilbake i tid og oppleve Jamtland slik det var for mange år tilbake. Personalet har kledd seg ut i gammeldagse klær og man kan gå inn i gamle hus for å se hvordan det var før i tiden. Mye å gjøre med lekeplasser, hesteriding, sang og skuespill i høysessongen, mating av dyr, energipark. Jeg synes det var dyr inngang med 250,- pr voksen (barn går gratis) da mye av aktivitetene inni parken kostet penger også (f.eks hestekjøring med 4 pers =100SEK)

- Frøsø Zoo: Vi var ikke her denne gangen, og hørt mye om stedet, da den er lik som for 20 år siden. Med over 700 dyrearter er det nok gøy for barna å se, men litt renovering trengs og tivoliet i inngangspartiet er nesten større enn selve parken.

Shopping: Det er mange shoppingmuligheter i Østersund, og jeg vil kanskje helst anbefale gågaten. Her finner du alt du trenger til billige priser.

Østersund Gokart: Gutta dro en times tid på go kart litt utenfor sentrum. Utendørs gokart bane var visst stor stas for fartsgale gutter. (fra 12 år)
post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag