16.06.2014

"Torden og magi"

//annonse
Når Tuva får bestemme hva vi skal sette av tid til for å få litt kvalitetstid sammen vil hun ofte ned til byen på shopping, Pirbadet, ut å spise eller dra på kino. Sistnevnte har vært en suksess og det å gå i kiosken og få popcorn og brus før filmen gjør noe ekstra med sommerfuglene i magen. Hun var nesten 4 år første gang vi satte oss i en kinosal fordi jeg var redd hun ikke var tålmodig nok, men det har visst seg å være en suksess gjentatte ganger.

For noen dager siden tikket det inn en mail og vi fikk mulighet til å få billetter til en ny film som kommer på kino 20. juni. Filmen heter "Torden og Magi" og handler om den hjemløse katten Torden som flytter inn hos en gammel magiker. Et stort hus med snakkende leker, dyr  og roboter. De andre dyrene føler katten blir en konkurrent og vil kaste han ut. Den gamle magikeren  havner på sykehus og hans familie vil selge huset. Dette blir en sak for de gjenværende lekene! Nå må de samarbeide mot et felles mål og hvordan det går får vi ikke vite før vi har vært å sett den.

Tuva ble iallefall superhappy over en ny kinotur og det skal bli godt å ta seg tid til det nå kjenner jeg. Selv om det er sommer, sol og fine dager er det koselig å gjøre noe annet. Kanskje lillesøster våger å bli med også!? Hvor gamle var deres barn første gang de var på kino? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag