06.06.2014

Sluttevaluering av Adams matkasse

Da har vi testet Adams matkasse i drøye tre uker og jeg tenkte å komme med en liten oppsummering til dere som kanskje vurderer middag på døren. Vi fikk sponset første matkasse, og fikk halv pris på de to neste og gjennom tre spennende uker har vi vært igjennom utrolig mange spennende, smakfulle middager som trenger minimalt med planlegging. Alt man trenger kommer på døren mellom klokken 16-22 hver mandag.

Dessverre opplevde vi litt rot med leveringen 2 av 4 ganger, da middagskassene kom først på tirsdag. Snakket med Adam og de sa de hadde litt rot med Bring som leverer matkassene i både Trondheim og Oslo, men at de jobber med å få effektivisere dette og jeg håper de snart finner en løsning. Heldigvis er Adam raus med både fruktlkasser og rabatter når slike ting skjer, så man får alltid et plaster på såret.

Men over til maten: For en befrielse! Middagene er varierte, spennende og råvarene er ikke likt noe jeg har sett før. Fisken kommer fersk fra Snorre seafood AS og vi har fått både lyr, torsk, sei, uer og laks på disse ukene. Hver uke kommer 2 retter med fisk og det gjør det enkelt for familien å få i seg masse sunne fettsyrer fra havet. 

Kylling kommer fra Ytterøy Kylling i Trondheimsfjorden. Der lar de kyllingen gå noen ekstra dager i fjøset, samt at halvparten av alle kyllingene har mindre enn et kvarter reiseveg fra fjøs til slakteri. Dette fører til et saftig og godt sluttprodukt - i en prosess hvor dyrevelferden står i høysetet. Og er det noe som virkelig har imponert meg, så er det saftigheten i kyllingen. Den har faktisk smak og jeg har alltid syntes at kylling har vært litt for tørt og kjedelig til middag har virkelig fått sansen for dette.  Kjøttet er også fra Norge, så fremt ikke annet er oppgitt. Det kan være at lammekjøtt og viltkjøtt er importert hvis det ikke er tilgjengelig på det norske markedet. Det samme gjelder andre spesialvarer som f.eks skinke fra Italia eller Spania.
Frukt og grønnsaker kommer fra Måkestad og det har vært tipp-topp kvalitet på råvarene i hver kasse.

Vi startet med originalkassen og gikk over til barnekassen da denne har litt mer barnevennlige måltider. Vi får alltid med ca 700g kjøtt enten om det er kylling eller fisk, samt 900g poteter. Så når måltidet er over kan vi alle reise oss mette fra bordet med enda flere rester igjen. Men det tenker jeg er en fordel for de familiene med f.eks tre barn, eller de som har barn i skolealder. Originalkassen er beregnet på 2 eller 4 personer (ut i fra hvilken eske du velger) Og det er mer enn nok mat vil jeg påstå. Hvis man ikke skal spise seg vondt mett hver dag da.

Sammen med matvarene i kassen kommer også et oppskriftshefte sammen med noen ord fra Adam, nyheter, ukens tips og litt om konkurranser Adams matkasse kjører.  Oppskriftene er super enkle å forstå, selv for en som ikke har mye erfaring på et kjøkken. Bakerst i heftet finner mang også tips til dessertoppskrifter om man har Adams fruktlkasse også

Vi har også mottatt fruktkassen i 2 uker.
4-5 kg frukt i en liten kasse som kommer sammen med matkassen om man bestiller til denne for 149,- pr gang. Her kommer det flere typer epler, appelsiner, blåbær, melon, ananas, kiwi og vi har også fått physalis, pasjonsfrukt og cherrytomater. Variert og delikat når man legger alt på et fat. Frukten har gått med til fruktsalater, smoothies eller som et kjapt mellommåltid. Stor suksess for jentene.

Vg publiserte nylig en artikkel der de testen ut tre oppskrifter fra flere "mat på døren" leverandører, og Adams matkasse fikk to 6-ere av VGs testpanel som bestod blant annet av Tine Sunfør (klinisk ernæringsfysiolog og ekspert på sunn mat)

VG skriver:
(....)Rett og slett en fantastisk god hverdagsrett! Særdeles saftig kjøtt. Dette er en hverdagsrett man (dessverre) vanligvis lager til helg og fest! Jippi!

(...) Adams matkasse leverer! Alle matvarene fremstod friske, var godt innenfor utløpsdato og relativt nedkjølte. De enkelte dagsmenyene var spennende og noe de færreste ville funnet på å lage selv som hverdagsmat. Oppskriftsheftet var lettlest og oppskriftene enkle og relativt kjappe å lage

Jeg må si meg helt enig med VG og deres vurderinger. 
Dette er noe vi absolutt kommer til å teste igjen, men akkurat nå i sommer har vi valgt å ta en pause da vi er mye på farten og middagen blir som regel lagt på grillen (Adam baserer oppskriftene også på grill som et 
alternativ i sommerhalvåret.) Jeg kan med hånden på hjertet varmt anbefale dette til alle jeg kjenner.
Og ønsker du å få en rabatt på første bestilling så se under bildene

Vi kommer, uten tvil, til å bestille mer fra Adam til høsten og vinteren da jeg tror prismessig man kommer like godt utav det enn om man skulle kjøpt tilsvarende råvarer i butikk/slakter/fiskebutikk. Har man bittelitt ekstra å rutte med så bør man uansett bare prøve for en uke (ikke bindende påmelding, og man kan også få maten tilsendt annenhver uke om ønskelig) Jeg ble iallefall positivt overrasket.

Avslutter med å vise dere noen av rettene vi har hatt i testperioden

       
    
-----------------------------------------------------------------
Ønsker du å prøve Adams matkasse så klikk inn HER for rabattkode
Denne koden gir deg -15% på valgfri matkassedet tilsvarer nesten 200,- rabatt på Original/barnkasse for 5 dager.
Du får også gratis fruktkasse på din andre bestilling!

RABATTKODEN STINELERVIK ER GYLDIG TIL 16.JUNI


Besøk Adams matkasses hjemmeside HER
Følg de på facebook for spennende tips og oppskrifter HER
eller finn de på @adamsmatkasse på Instagram for mange kulinariske opplevelser

Velbekomme
post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag