21.05.2014

Nyttig info om Adams matkasse

«Å lage festmat en gang i blant er vel ingen kunst. Hverdagsmat, derimot, skal være god, næringsrik og variert. Dessuten skal den gå fort å lage og helst uten å inneholde halvfabrikat – da kan vi snakke om utfordring!"

Alle ønsker vell å gi barna variert, sunn mat, men i realiteten krever det sitt å komme opp med 365 middager som skal smake godt, se bra ut og være næringsrike i løpet av et år. Jeg har vært så utrolig matlei den siste tiden, og til nød klart å presse inn ett måltid, max, med fisk i uka. Da er det kjekt det finnes et alternativ 

Maten planlegges av landslagskokk Adam Bjerck og sammen med matkassen kommer et lite hefte med oppskrifter og nyttinge tips for uka fra Adam. En liten huskelapp om hva som kan være greit å ha i skapet også; salt, olje, krydder, buljong osv. 

Matkassen som blir levert på døren er inndelt i enkle, oversiktlige rom i esken. På den måten sorteres kjølevarene fra grønnsakene og tørrvarene, og det er veldig enkelt å pakke ut fra kassen og vite hva som skal hvor. Sammen med kjølevarene ligger også en liten frysepose som holder råvarene i riktig temperatur, og som hindrer i at mat blir ødelagt om du ikke er hjemme akkurat når leveringen skjer. Hvis det skjer vil du også få en tekstmelding om at varene har kommet.
 
Slik så vår første matkasse ut. 5 middager til 4 personer

Du vil alltid få kjøtt, fisk og fugl med ukesmenyen, og av og til en vegetarrett i originalkassen.
Norsk kjøtt og fisk, friske norske grønnsaker etter sesong. Noen ganger kan lammekjøtt og viltkjøtt være importert hvis det ikke er tilgjengelig på det norske markedet. Også andre spesialvarer som f.eks skinke fra Italia eller Spania.

Dessverre kan man ikke få endret matkasse om det er allergier eller intoleranser, men kanskje man kan bytte ut noen av råvarene man ikke tåler i kassen med andre produkter man bruker til vanlig. 
 
MIN VURDERING SÅ LANGT
Da første kasse kom, og jeg så over råvarene tenkte jeg at dette var sikkert greit å handle selv til en rimeligere pris, men etter å ha testet ut litt så synes jeg råvarene som kommer med kassen er bedre enn det man får tak i butikk. Grønnsakene er de samme, men saftighet i kjøtt og fisk kan ikke måles med det man finner i kjøledisk eller frysedisk i hvilken som helst dagligvare. For samme kvalitet må man hos fiskehandler eller slakter, og da vil jeg tro prisen blir noe av det samme?

I går mottok vi også fruktkassen, og det er lenge siden jeg har skjært i en så saftig appelsin. Det kan umulig være samme frukt som i butikk, for første gang på lenge har jeg spist skallene på et eple! Som regel skjærer jeg det av for det er sånn bismak på det, men nå synes jeg at vi har fått skikkelig frukt. Vet ikke om det er bare innbilning, men jeg synes frukten smaker bedre og er saftigere. I tillegg får man et stort utvalg av forskjellige frukter (ca 5 kg) til 149,-
I fruktkassen i går fikk vi ananas, melon, appelsiner, epler, blåbær, redikker og cherrytomater - midt i blinken

Jeg har lyst til å teste en meny opp mot liknende råvarer i dagligvare, så om en kjøpmann e.l ser dette og har lyst til å hjelpe meg så blir jeg evig takknemlig. Kanskje nyttig for flere å vite?
Jeg har iallefall blitt veldig positiv til denne typen middagsplanlegging og ser definitivt fordelene med det

RABATTKODE PÅ ADAMS MATKASSE
Ønsker du å prøve Adams matkasse så klikk inn HER for rabattkode
Denne koden gir deg -15% på valgfri matkasse og en gratis fruktkasse på levering nr.2
Det tilsvarer nesten 200,- rabatt på Original/barnkasse for 5 dager.
RABATTKODEN STINELERVIK ER GYLDIG TIL 16.JUNI


post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag