22.04.2014

Påska 2014

Hei igjen! Oij, jeg har ikke en gang tittet innom bloggen i løpet av ferien - det har kun vært avslapping og familie i fokus, og det kjenner jeg at var akkurat det jeg trengte nå.
Vi kom hjem i går kveld etter 6 herlige dager langs kysten. Fjære, sjø og sol gjorde godt for både kropp og sinn etter mange uker med mye jobbing.

Vi tilbragte først noen dager i Bjugn og Høybakken til Lives oldemor og oldefar før vi satte kursen mot Hitra og min familie. Det blir litt farting når det er mange å besøke, men koselig å være sammen med familien over tid også.

For første gang fikk jeg et "stikk" i det vi kom hjem.
Vi har nå hatt det så fritt med tilgang til natur og sjø. Barna kan leke fritt ute uten å tenke på farlig trafikk, og skogen er den beste lekeplassen. Nå skulle vi hjem til trange gater, lekeplasser og eksos. Jeg begynte å tenke om det virkelig er sånn jeg ønsker at barna mine skal vokse opp?

Jeg bodde på Hitra mine 9 første leveår og tror ikke barn som vokser opp i de store byene får en like fri oppvekst med klatring i trær, steinkasting i fjæra og nabokjærringa som vet alt om alle, men som fortsatt bryr seg om andre enn seg og sin familie. Det merker jeg bare iforhold til hvordan jeg oppdrar mine barn i "byen". Man kjenner naboen, og det er det! Man skal helst ikke ha noe mer med hverandre å gjøre. Det som er mitt er mitt og det er mange år siden jeg ringte på huset ved siden av for å spørre om å låne ett egg.

Jeg er iallefall veldig takknemlig for at barna mine har muligheten til å komme seg ut langs kysten, leke i skogen og tørre å bli møkkete på fingrene. Så får vi se hva fremtiden bringer.

Har dere gjort noe spennende i påskeferien?

Båtliv i Høybakken


På båttur!
(for de som måtte lure: Hadde selvfølgelig redningsvester på barna, men ikke akkurat her)

Idyll på Hitra


Leter etter krabber i fjæra - STAS

post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag