20.02.2014

Helgekos: lavkarbo Bounty

Heisann!
Dette har vært en skikkelig kosedag med hun største. Vi leverte lillesøster i barnehagen og kosa oss med en lang frokost i sofaen før vi tok med oss morfaren og dro en tur på City Syd. Softislunch og shopping før jeg dro på jobb til kl 13. Nå er hele familien samlet igjen og jentene i seng - meget klar for helg.

Helgekos høre med når det er fri, men det er ikke alltid man trenger å velge alt med sukker.
Her kommer oppskrift på knallgode, sunne bountysjokolader som du kan spise med god samvittighet

Du trenger
50 g cocosa extra virgin (den grønne)
1-2 ss Steviosa
2 dl kokosmelk
200 g kokosmasse

Glasur:
100 g mørk sjokolade
2 ss cocosa e.v (den grønne)
Smelt cocosa over en varm kjele og rør inn stevia. 
Tilsett kokosmelk og rør godt.
Ha i kokosmassen og sett i kjøleskap i 1 time
(om røren fortsatt er løs tilsetter du mer kokosmasse)
Form til små kuler og legg de på et bakepapir i fryseren

Smelt sjokolade og cocosa i vannbad og drypp kokosbitene i ved å bruke en gaffel. Settes kjølig til de stivner helt. Oppbevar i fryser/kjøleskap og ta de ut noen timer før servering da de smaker best romtemperert


Næringsinnhold: Kcal pr 100g: 504,4 Proteiner 3,9g, Fett 50,2 Karbo 7,5g
Oppskrift: www.soma.no
post signature

1 kommentar:

  1. åå...disse er jo bare så GODE! Typisk min flaks at jeg mangler noen ingredienser, må nok ut på butikken ja :)
    Ha en god helg, klem fra Anette

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag