14.05.2012

Pasjonsfruktmousse kake

Lovet dere bilder etter farfars 80 årsdag av pasjonsfruktkaken.
Jeg prøvde den for første gang for snart 2 år siden og det er virkelig en frisk variant på kakebordet.
Tenkte å tipse om denne i forbindelse med 17.mai, for jeg tror den faller i smak hos de aller fleste!
Denne gangen delte jeg jordbærene på langs og la de langs kanten 



Det ferdige resultatet!

Oppskriften har jeg delt her

Enjoy

3 kommentarer:

  1. Heisann

    Den så helt nydelig ut. Kan jeg spørre hvor mange pasjonsfrukter du bruker totalt?

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg pleier å kjøpe en 10-15 pasjonsfrukter alt etter størrelse om jeg ikke har pasjonsfruktpure. Vær obs på at pasjonsfrukten kan være litt surere i smak i enkelte deler av året, så smak gjerne på kremen underveis. Har også prøvd den med fruktpureer av barnemat med banan/pasjonsfrukt og det er også veldig godt :)

      Slett
  2. Namnam....den så nydelig og kjempe god ut ♥ Så flink du er!!

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag