10.02.2012

Barnehagebytte

Så utrolig mye som har skjedd på fronten her i det siste at det er enkelte ting jeg rett og slett har glemt å dele med dere. 
Det første er at Tuva har byttet barnehage!
Tuvas gamle barnehage

Tuvas gamle barnehage

Alt skjedde så fort og plutselig hadde vi flyttet inn i ny leilighet og forberedelsene til å bytte barnehage ble et faktum. Fra vi bestemte oss for å bytte barnehage, til søknad var inn og vi hadde fått svar skjedde alt så utrolig fort! Hadde tenkt å bytte fra 01.01, men fikk plass en mnd tidligere og måtte si opp den gamle plassen, samt forberede store og små på en liten forandring i hverdagen på kort tid

Den siste dagen på gamle barnehagen gikk som alle andre dager. Tuva skjønte vell lite om hva det innebærer å bytte plass, men vi hadde snakket en del rundt dette. Allerede dagen etter var vi på plass i den nye barnehagen for å hilse på.
Et hyggelig personale kom for å treffe oss og Tuva fant fort sin plass i gruppa. Allerede etter et par dager var hun der alene og stortrivdes fra første stund.

Nybarnehagen

Nybarnehagen
Nå har hun vært i "nybarnehagen" (som hun kaller det) i snart 2 mnd og mor og barn er strålende fornøyd!
De har satt opp mange aktiviteter i mnd og får servert alle måltidene i barnehagen. Og med naturen i nærmiljøet blir det mange turer i skogen med båltenning og grilling av pølser.
Tuva har fått mange nye venner og snakker ikke så mye om tiden hun hadde på den forrige barnehagen, men noen av barna blir fortsatt nevnt.
Vi hadde det bra i den siste barnehagen også, men nå har vi det bedre!

Hele pakken med den nye barnehagen er så bra synes jeg!
De har livlige og engasjerte ansatte som virkelig bryr seg, og leker sammen med barna
De finner på noe hver dag og det er alltid ting å se fram til på månedsplanen. Tuva vil sjelden hjem så det er tydelig at hun trives med sin nye "arbeidsplass" og jeg vil virkelig anbefale denne barnehage "kjeden" videre.

De har også gode rutiner med toalett og motiverer de små til å prøve seg på doskåla.
Dette har ført til at Tuva har vært bleiefri i over en mnd nå! Det er så utrolig godt å slippe alle bleiene, og en stor takk til barnehagen for den jobben de legger i dette!
De har 14 barnehager rundt om i Norge, og på lørdag holder de åpen dag for de som vurderer å søke barnehageplass eller er interessert i å jobbe der.1 kommentar:

  1. Dette hørtes jo ut som den perfekte barnehagen :D

    Så bra du er fornøyd. Ingenting er bedre enn det <3

    sååå flink Tuva er :D Deilig med bleiefri barn. Og iallefall når barn nr 2 kommer :)

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen spor etter deg. Det setter jeg enormt stor pris på! Ha en fin dag